Top Local Places

Solrød Opera

Drosselvej 11, Solrød Strand, Denmark
Performance & Event Venue

Description

ad

Dette er den officielle Facebook side for Solrød Opera Solrød Opera er tænkt som titlen på en ny virksomhed, som skal varetage opgaven med at bringe den traditionelle musikgenre Opera, Klassisk musik og Jazz mere i spil med udgangspunkt i Solrød kommune.
Med tiden skulle det gerne blive til en erhvervsdrivende fond, til gavn for udøvelsen af den professionelle klassiske musik og de professionelle kunstneres optræden.
De klassiske rødder er blevet et trængt område, hvor kravene til udøvelsen stadig er høje, men fordommene overfor ”hvad det er for noget” er blevet gradvist større, i kraft af den rytmiske moderne musikgenres hurtige indtog i medier og blandt den yngre generation generelt.
Der er behov for mere udbredelse af den klassiske kultur, og hvorfor ikke skabe et fundament for det i Solrød kommune.

Min ide er også at få Solrød lidt mere på landkortet - og da mange her i mit område har smag for både klassisk musik, opera og jazz, har jeg besluttet at opstarte Solrød Opera.
Der skal med tiden være tilknyttet en bestyrelse og mulighed for støttemedlemsskab, til fordel for udøvelsen af den professionelle klassiske musik og de professionelle kunstneres optræden.
Foreløbig skal Operaen i sin vorden være mobil, og kunne tage ud til folk, virksomheder, i Solrød Centeret, ved strandkoncerter og ved udendørskoncerter på Trylleskovens arealer. Og rigtig gerne i lokaler af forskellig størrelse i området som kunne være velegnede til de forskellige muligheder for koncerter/ dinnershows/ opsætninger af operaer m.m.

På Drosselvej 11, vil der være huskoncerter, mindre matineer og soireer med kunstnere, musikere og sangere fra hele landet. Også jazzmusikere.
I den forbindelse vil jeg benytte P pladserne på Duevej, nabovejen til Drosselvej.
Alt imens vi måske venter på byggeriet af et kulturhus i Solrød?

Hvem er jeg så.
Jeg er operasanger, uddannet fra Opera Akademiet ved Det Kgl. Teater/ Operaen, sunget som solist på Operaen og i udlandet, - og altså flyttet her til Solrød Strand for 3 1/2 år siden. Arbejder i dag som freelance operasanger, og i 2014 har jeg bla. sunget en hel del underholdende operashows herhjemme såvel som på Mallorca, Gran Canaria, Paris og flere steder i Tyskland, bl.a. Esslingen, Stuttgart, Heidenheim og Berlin.

Jeg er desuden indehaver af firmaet Voicecoach.dk, en lille enkeltmandsvirksomhed som dækker området stemmetræning, performanceteknik, terapi og coaching - jeg samarbejder med flere konsulentfirmaer, novozymes, samt NLP virksomheden Acuity World.

Har i flere år siddet i bestyrelsen i Dansk Skuespiller Forbund som også dækker alle landets operasolister, og været medlem af Dansk Musiker forbund, så min kontakt flade er ret omfattende, hvad angår kontakt til kunstnerne.


Hvad har jeg brug for?
   •   Hjælp til muligheden for at præsentere virksomheder i Solrød kommune for mit projekt.  I øjeblikket arbejder Solrød kommune sammen med mig om at åbne døre til dette.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er der UDSOLGT til jazzaften 14 marts Hurraaa

facebook.com

Det fantasitske Ensemble og Solotrombone

Kom til Det Fantastiske Ensemble - strygere fra Det Kgl Kapel og solotrombone Lars Hastrup, - Solrød Opera er pavestolte af at kunne præsentere disse herrer 30 jan kl 19 på Solrød Gymnasium, 150,- v indgangen eller mail info@solroedopera.dk

Det fantasitske Ensemble og Solotrombone
facebook.com

Timeline Photos

HURRAA!! Det fantastique ensemble, Strygere fra det Kgl Kapel og Solo Trombone Lars Hastrup gæster Solrød Opera 30 januar. Vi er pavestolte!! De kan ikke være på Drosselvej, så vi tar Gymnasiet denne gang. Tilmeld jer, støt op om denne dejlige flok 30 jan kl 19 på Solrød Gymnasium!!!!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hurrraaa!!!!! Solrød Opera præsenterer endnu en julekoncert: Det bliver med den skønne Wienertrio, og i Boholte kirke i Køge. Der er GRATIS adgang til denne koncert d 21 december kl 19, og Boholte kirke byder på et glas vin i pausen. Glæd jer til en smuk, inderlig og varm julekoncert med skønne arier og sange med Niels Peter Gudbergsen violin, Martin Høier cello, Peter Hougaard Orgel/ flygel og sopran Dorthe Elsebet Larsen. Vel mødt d 21 december!

Timeline Photos
facebook.com

JULEKONCERTERNE 18 og 19 dec UDSOLGTE Vi glæder os!!

facebook.com

Photos from Solrød Opera's post

Tusind tak for en fremragende fransk aften i Solrød Opera, med D'herrer Claude Chichon og Marc Polo, - vinsmagning og vidunderlig fransk musik og sang. Gæsterne gik hjem, opløftede og varme i kinderne. Herligt!!

Photos from Solrød Opera's post
facebook.com

Så er Solrød Operas julekoncert 18 dec kl 15 fuldstændig udsolgt, - julekoncerten om mandagen også tæt på....Vi glæder os!!!

facebook.com

Timeline Photos

De traditionsrige julekoncerter på Drosselvej bliver i år søndag d 18 dec kl 15, og Mandag d 19 dec kl 19. Der er stor rift om pladserne, - og søndag er tæt på udsolgt allerede. Vi glæder os over den store opbakning til Solrød Opera.

Timeline Photos
facebook.com

Solrød Opera

Solrød Opera
facebook.com

Timeline Photos

UDSOLGT UDSOLGT UDSOLGT UDSOLGT Special Arrangement 14 november kl 19 - specialpris 225,- Fransk charme, stil og vinsmagning i eet! Hva ba! Solrød Opera åbner dørerne med "Bravour et Finesse" - den franske troubadour Claude Chichon - mere fransk kan det ikke blive, - med de skønneste sange og den skønneste vin på bordet! Mine damer og herrer! Tilmelding er startet!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Solrød Opera's post

Tusind tak for den mest gåsehudsvækkende aften, hvor stunderne af stor musisk skønhed var overvældende, da dejligste kunstnere obo Eva Steinaa og piano Glya Kolarova besøgte Solrød Opera og dets støtter!!!

Photos from Solrød Opera's post
facebook.com

Timeline Photos

SÅ mine damer og herrer!!Gå ikke glip af denne fantastiske duo,- Eva Steinaa solooboist i DR symf ork, og bulgarske pianist Galya Kolarova, tilmelding er startet - foregår på Drosselvej, så først til mølle. Hurrraaaaaa!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz