Top Local Places

Penny Lane Sønderborg

Store Rådhusgade 12, Sønderborg, Denmark
Bar

Description

ad

Fanside for Penny Lane Sønderborg, vi henviser til en positiv tone på væg og under events. Vi forbeholder os retten til at slette stødende, negative, racistiske og off topic indlæg. Mission:

"At voksne mennesker mødes og underholdes i glade og trygge omgivelser"

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

LIVEMUSIK PÅ PENNY LANE! - Lørdag d. 30. september kl. 22.00 - Soc Chris fra Grækenland spiller på Penny Lane lørdag aften, hvor gæsterne skal høre hans versioner af sange lige fra Police og U2 til Beatles og singalong. Hans store musikalske bredde og en god situationsfornemmelse krydret med hans erfaring fra australsk publikum har givet ham evnen til at spille den “rigtige” musik for næsten et hvilket som helst publikum. Vi glæder os til at se jer :) //Penny Lane teamet.

facebook.com

Vidste du at...: Vi på Penny Lane's første sal har de perfekte rammer til netop jeres julefrokost?! Annoncen kommer i avisen om få uger, men i får som facebook følgere af os lige et forspring her :) Der er plads til selskaber fra 6-46 personer. Kontakt Tom på 25 21 66 65 og hør nærmere.

facebook.com

Det er mandag, og Quizmasteren har overlevet sin man-flu, hvilket betyder vi atter er klar med quiz på torsdag! <3 ugens quizkategorier er klar: the Daily Show Sverige Jeopardy Sport Hvem vil være millionær Megan Fox Musik Mr. Bean. Vi glæder os til at se jer alle torsdag, dørene åbner kl 20.00 og som altid er det gratis at deltage i quiz :) Vi quizzes ved. //Penny Lane teamet.

facebook.com

I aften har vi atter livemusik på Penny Lane, denne gang er det Marius Grønkjær der vender tilbage! Marius Grønkjær – stor personlighed – stor stemme! Han har gennem sit store repertoire og sin fremragende stemme, opnået stor popularitet i det ganske land. Marius´meget kraftfulde stemme, kombineret med sin helt egen fortolkning af kunstnere som Kim Larsen, Big fat snake, Robbie Williams, Allan Olsen, Poul Krebs, Eric Clapton, og mange flere, sætter en høj stemning i enhver forsamling. Når Marius indtager scenen med sit en-mands-band, en guitar og en stemme så er der dømt råhygge udover alle grænser. Vi lyttes ved :) //Penny Lane teamet.

facebook.com

Quizmaster Zulle har lagt sig med man-flu og vi må desværre aflyse aftenens quiz! Der er stadig mulighed for 2 timers fri fadøl for 75,- fra 20-22! Masser af raflebægere og hygge er der også på lager! Vi håber han overlever og er klar næste torsdag igen <3 //Penny Lane teamet

facebook.com

Vidste du at...: På lørdag har vi atter livemusik på Penny Lane, denne gang er det Marius Grønkjær der vender tilbage! Marius Grønkjær – stor personlighed – stor stemme! Han har gennem sit store repertoire og sin fremragende stemme, opnået stor popularitet i det ganske land. Marius´meget kraftfulde stemme, kombineret med sin helt egen fortolkning af kunstnere som Kim Larsen, Big fat snake, Robbie Williams, Allan Olsen, Poul Krebs, Eric Clapton, og mange flere, sætter en høj stemning i enhver forsamling. Når Marius indtager scenen med sit en-mands-band, en guitar og en stemme så er der dømt råhygge udover alle grænser. Vi lyttes ved :) //Penny Lane teamet.

facebook.com

Tusind tak for endnu en dejlig weekend! Vi håber i har sat festbatterierne til opladning igen ;) ugens quizkategorier er klar: the Daily Show Sverige Jeopardy Sport Hvem vil være millionær Megan Fox Musik Mr. Bean. Vi glæder os til at se jer alle torsdag, dørene åbner kl 20.00 og som altid er det gratis at deltage i quiz :) Vi quizzes ved. //Penny Lane teamet.

facebook.com

Så skal håneretten placeres, der er atter quiz i aften! Kategorierne er som følger: 2. verdenskrig Belgien Jeopardy Sport Hvem vil være millionær Michael J. Fox Musik Magnum (is) Vi glæder os til at se jer! Dørene åbner kl. 20.00, vil man være sikker på en plads så kontakt quizmaster Zulle eller via PB herinde. Det er som altid gratis at deltage :) Vi quizzes ved, //Penny Lane teamet.

facebook.com

FÅ LEDIGE BILLETTER ENDNU! Fredag den 20. oktober 2017 afvikler Penny Lane i samarbejde med TOP SEVEN, deres 25 års jubilæumsfest i Skansen, Sønderborg fra kl.18:00-01:00! Vi har rundet de 800 solgte billetter, men kontakt en af vore bordambassadører der står nævnt i billedet herunder. Ved større antal kontakt Tom på 25216665. Jubilæumsfesten afvikles som en Oktoberfest, da TOP SEVEN optræder til over 60 Oktoberfester/Bierfester om året! • Oplev TOP SEVEN med syv timer non stop live music (tre af dem på tysk) • ÆGTE ”Wienerschnitzel mit alles” ad libitum • Skansen pyntet op til ukendelighed i Oktoberfestfarver fra gulv til loft! Har du aldrig set TOP SEVEN til en Bierfest, så klik på nedenstående link, og oplev hvad der venter dig! https://www.youtube.com/watch?v=XfRevBXHI8E Vi ses! //Penny Lane teamet

facebook.com

Der er stadig ledige billetter! De første 800 er solgt og derved er vi allerede fra år et en af de største bierfester i området <3 kontakt én af vore bordambassadører, numrene ses på billedet herunder. Skal du bruge større antal billetter så kontakt Tom på 25216665 Fredag den 20. oktober 2017 afvikler Penny Lane i samarbejde med TOP SEVEN, deres 25 års jubilæumsfest i Skansen, Sønderborg fra kl.18:00-01:00! Jubilæumsfesten afvikles som en Oktoberfest, da TOP SEVEN optræder til over 60 Oktoberfester/Bierfester om året! • Oplev TOP SEVEN med syv timer non stop live music (tre af dem på tysk) • ÆGTE ”Wienerschnitzel mit alles” ad libitum • Skansen pyntet op til ukendelighed i Oktoberfestfarver fra gulv til loft! Har du aldrig set TOP SEVEN til en Bierfest, så klik på nedenstående link, og oplev hvad der venter dig! https://www.youtube.com/watch?v=XfRevBXHI8E Vi ses! //Penny Lane teamet

facebook.com

Vidste du at...: Der stadig er få ledige datoer i oktober til booking af vores selskabslokale, inden julefrokost sæsonen starter. Vi har de perfekte rammer til netop din fest på Penny Lane's 1. sal. Nyrenoverede lokaler med egen bar og plads til selskaber med alt fra 10-50 gæster. Vi sammensætter en mad og drikkevare menu efter netop jeres ønsker, priserne starter ved 99,- pr. person. //Penny Lane teamet.

facebook.com

QUIZKATEGORIERNE er klar! Torsdagens kategorier er som følger: 2. verdenskrig Belgien Jeopardy Sport Hvem vil være millionær Michael J. Fox Musik Magnum (is) Vi glæder os til at se jer! Dørene åbner kl. 20.00, vil man være sikker på en plads så kontakt quizmaster Zulle eller via PB herinde. Det er som altid gratis at deltage :) Vi quizzes ved, //Penny Lane teamet.

facebook.com

Quiz

NEAR Penny Lane Sønderborg

Sønderborg Ugeavis

Sønderborg, Denmark
Media/news/publishing

Unknown

Sønderborg, Denmark
Local business