Top Local Places

Stutteri Hedelund

Gåsdalvej 40, Skjern, Denmark
Sports & Recreation

Description

ad

Stutteri Hedelund har avlet islandske heste siden 1991 Stutteri Hedelund
Grundlagt i 1989, hvor vi købte en 16 års hoppe samt en 2 års hoppe. Det var egentlig en ridehest og så unghesten som selvskab til den ældre. Siden DI har vi været medlem af DI. Men det blev jo interessant med islændere og avl, så det første føl Glana fra Hedelund kom til i 1991. Da stutteriet var på sit største havde vi 42 heste, og nu i 2014 er vi nede på 23. Stutteriet har gennem tiden avlet ca. 90 heste, og solgt til både Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. I avlsarbejdet er der blevet lagt vægt på et godt sind, samt en god karakter for tölt og trav. Stutteriet er ejet og drevet af Anne Mette og Graves Lauridsen, og Johanne Lindstrøm hjælper til med ridning af hestene.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Gletta, nu kan vi selv styre tempoet.

facebook.com

Lina den blide.

facebook.com

Mens vi gør klar til en ny uge, og sneen er begyndt at falde. Et par billeder af en frisk og glad Danni. Han er super blød og lydhør.

facebook.com

Danni får hovene tjekket, men Kvikka bliver gjort klar i baggrunden.

facebook.com

Et nyt år er skudt godt i gang - efter influenza og januarpause. Der er nu næsten lys nok til billeder, og hestene nød at komme ud og gå. Det er Pila og Birtha på ridebillederne.

facebook.com

Dagens ridebillede. Ikke nemt at tage gode billeder i udendørslys for tiden 😅 Nå men Danni begynder at få fart på tølten, Lina legede tittebøh med køerne og Birta øver sig fortsat på de halve parader. Vi rider videre, også uden lys på banen 😊

facebook.com

Julen sig nærmer. Vi har juletræer, bunddække og pyntegran til salg. Priser som på billedet 🎄

facebook.com

Vi er her stadig. Vi har bare for travlt med at ride, til at vi får taget regelmæssige billeder. Her dog en lille stald hilsen fra Birtha, Pila, Kvikka og Gletta.

facebook.com

Ham her, han er skøn. Forsigtig, opmærksom og utroligt lyttende til sin rytter. Og med 5 bløde gangarter oveni, ja så er der ikke et øje tørt. Jeg glæder mig til at opleve hans udvikling. Danni fra Hedelund.

facebook.com

Pila, Birtha og efterårsfarver på løvet. Danni hjælper med kameraføringen 😉

facebook.com

Stribegræs. Danni der kigger op er kommet godt i gang med ridningen, efter en lang pause.

facebook.com

Lina fra Hedelund - nu uden snor.

facebook.com

Quiz