Top Local Places

Frøken Jensen

Midtballe 1, Skelde, Denmark
Food/grocery

Description

ad

Aktivitets - og kulturhus. - Mad ud af huset, fester og arrangementer.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Så er vi klar parat til start igen med stegt flæsk og persillesovs på torsdag den 07.april kl. 18. Er du ikke så vild med stegt flæsk som dine venner må du også gerne bestille frikadeller, så at du ikke skal sidde alene hjem mens de andre "smovser" hos Frøken Jensen ;)

Timeline Photos
facebook.com

30-something Dance Party

Ups, vi har fået kluder i datoen i vores samklip. Det er selvfølgelig i dag, fredag den 18.03.2016 vi har danseparty...Håber vi ses

30-something Dance Party
facebook.com

Og så er vi ready by flæsk igen, torsdag den 03.03.2016 kl. 18. Husk at du også kan bestille frikadeller hvis du er ikke til flæsk eller trænger til afveksling. Ring, maile eller reserverer her for at bestille plads. Vi glæder os, Mogens & Micha (M&M :) )

facebook.com

Hej igen. Vi vil gerne inviterer jer til fastelavnsfest den 07.februar kl. 15 her i huset. For at finde ud af, hvor stor tønden skal være, vil jeg bede jer om at tilmelde, hvor mange dejlig udklædte børn der kommer. Det koster 25 kr per barn. Glæder mig til at se jer. Mvh. Micha

facebook.com

Hej. Jeg vil gerne imødekomme ønsket om at holde fastelavnsfest i Frøken Jensen igen. Jeg kan bare ikke klare det selv og vil derfor gerne vide om der er nogen dejlig mennesker der vil organiserer og genemføre det sammen med mig? Meld jer gerne på fb, per mail book@froekenjensen.nu eller telefon 60619175. En god dag til jer. Mvh. Micha..

facebook.com

30-something Dance Party

30-something Dance Party
facebook.com

La Vie En Rose - David Blair Acoustic Cover

Også det er David Blair https://www.youtube.com/watch?v=ZECjMiJTve0

facebook.com

Søndag præsenterer David Blair flere sange fra sin nyeste cd der udkommer snart :D

facebook.com

David Blair "Hurts So Hard" Music Video

https://www.youtube.com/watch?v=-ppTgZevYVo&list=PL_AqkocMNmrDh_SB8O81bPXNqnxMdo2h0

facebook.com

Frøken Jensen

Husk koncerten i morgen. David er fantastisk. Han fordeler så meget positive energi til publikumet at alle klarer næste uge som om det var ferie :)

Fr√łken Jensen
facebook.com

Tak for en herlig kongeaften, men næste år kommer der ingen grøn Gajol mere på bordet. Det er biologisk krigsførelse at tilbyde det :D Husk at hente jeres kostumer, underbukser, poser og kyskhedsbælter inden søndag. Skal bruge scenen igen :)

facebook.com

Timeline Photos

Efter al de lækkerier vi har nydet til helligdagene er det på tid at gå tilbage til almindelig kostvaner igen. For at hjælpe jer med at trappe ned har vi komponeret et diætmenue til dem der gerne vil kom på den rette vej igen. Hver 1. torsdag i måneden serverer vi paneret flæsk med persillesovs og gulerøder. Dertil serverer vi rødbeder og en snaps eller sodavand og det hele for kun 110 kr inkl. varme og lys og hyggelig atmosfære. Næste gang er den 04.02.2016 kl. 18 og du må gerne tilmelde dig til kl. 12 dagen før her på facebook eller på mailadressen book@froekenjensen.nu . Vi glæder os at se jer. Vi ses, Mogens & Micha..

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

davidblairsongsponybar,beatles,hamburg

Imagine if had just played in the same venue as the #Beatles last night?! Haha this would be the 60's! Tonight at #ponybar in #hamburg! Ironically the same city the Beatles ripped it up in back in the day!

ponybar,beatles,hamburg
@davidblairsongs, instagram.com

Quiz

NEAR Frøken Jensen