Top Local Places

Fælleden

, Skanderborg, Denmark
Public & Government Service

Description

ad

Skanderborg Fælled er det nye rum for kommunens administrative opgaver, idræt, koncerter og kulturliv. Her er rig mulighed for både aktivitet inde og ude.

Derudover kan der også nydes et lækkert måltid i Restaurant Fælleden.
Fælleden er tænkt som hele Skanderborg Kommunes hus – stedet hvor borgerne ikke bare serviceres af det kommunale personale og politimyndighederne, men også stedet hvor alle fremover vil mødes til bl.a. sport, musik og kultur.

Fælleden fremmer kultur- og sportslivet i Skanderborg Kommune og afholder arrangementer og koncerter for kommunens borgere.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er FC Skanderborgs Futsal Fodboldskole i fuld gang her på Fælleden! ⚽💪 Måske den næste Christian Eriksen kommer fra Skanderborg?

facebook.com

Så har Fælleden også holdt fastelavn!!🎊 Tusind tak for den KÆMPE opbakning der var til tøndeslagningen på Fælleden i dag - næste år må vi have flere tønder. ;-) Så mange fine børn i forskellige udklædning. :-D :-D Nu krydser vi fingre for Skanderborg Håndbold tager to point mod Ribe-Esbjerg! Kom så Grøn! 🍀💚

facebook.com

Har du styr på udklædningen til dig selv eller dit barn i morgen, når der klokken 14.00 skal slåes katten af tønden på Fælleden? OBS. der er en gratis fastelavnsbolle til alle børn der stiller op! :-D :-D

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Tak for en fantastisk åbningsfest d. 29. oktober! Find jer selv i videoen, og genoplev en magisk nat i vores fælleshus :)

facebook.com

Se en stemningsreportage fra åbningsfesten på Fælleden. Foto: Anders Boll, Orm Bossemeier #fælleden

facebook.com

Nu er døren åbnet til den store åbningsfest... Vi er klar til at tage imod dig. For gæster uden spisebillet, er der først adgang fra kl. 19. Foto: Anders Boll #fælleden

facebook.com

Se en stemningsreportage fra indvielsen af Fælleden. Foto: Anders Boll #fælleden

facebook.com

Dejlige toner fra gårsdagens øver inden den store fest! Lars Lilholt Band er SÅ klar til at fyre den af for jer i morgen! :)

facebook.com

Nu har borgmesteren overdraget nøglen til Fælleden til byens borgere. Fælleden er hermed indviet. Foto: Anders Boll

facebook.com

Quiz