Top Local Places

Dumpster

Hostrupsgade 14, Silkeborg, Denmark
Public places

Description

ad

Dumpster er en frivillig- og ungdomsdrevet vintagebutik, som holder til i i Silkeborgs kulturhus på Hostrupsgade,.   Velkommen til Dumpster og kulturlivet i Silkeborg!

Dumpster-projektet går ud på, at vi gerne vil øge kulturlivet i Silkeborg i samarbejde med det nye kulturhus i midtbyen.
Dumpster er en lille forretning, hvor man løbende kan indlevere alt fra bedsteforældrenes gamle retro-tøj til egne fejlkøb og så videre. Herved kommer butikken til at bestå af et bredt udvalg af tøj, sko, tasker o.lign. og tøjet kan herved få et nyt liv - istedet for at ende i skraldespanden eller gemt væk i skabet!
Dumpster er tiltænkt drenge såvel som piger, unge såvel som ældre. Vi tager derfor imod alt med stor glæde - det eneste du skal gøre er, at sørge for at evt. brugt tøj er vasket!
Tøjet vurderes og sorteres af den frivillige gruppe bag Dumpster og sættes efterfølgende, og løbende med indlevering af nyt habengut, til salg!
Alt hvad der tjenes i butikken går til Kulturhus Sønderports mange andre projekter, som er under opstart!

Vi glæder os meget til at komme rigtigt igang igen efter en del tumult ved flytningen fra den gamle bygning til Hostrupsgade 14, men vi har følt en stor opbakning hele vejen igennem, og det siger vi mange tak for.
Så spred budskabet rundt på din skole, blandt venner og familie og støt et rigtig godt formål!


Ligger du inde med spørgsmål, er du altid velkommen til at spørge en af de frivillige i projektet. Eller komme fordi kulturhuset til en snak!

//Dumpster

CONTACT

Quiz

NEAR Dumpster