Top Local Places

Silkeborg VVS Teknik ApS

Thorupgårdsvej 30, Silkeborg, Denmark
Professional services

Description

ad

Silkeborg VVS Teknik er en kvalitetsbevidst virksomhed, som drives af aut. VVS-installatør Jens O. Mogensen. Vi udfører alt indenfor VVS-opgaver.  Jens O. Mogensen startede Voel VVS i 2002 som en enkeltmandsvirksomhed. Sidenhen er der sket en stor udvikling. I 2004 opkøbte Jens Silkeborg VVS Teknik og i 2008 købte han VVS delen ved El & VVS Gården i Funder. I 2012 købte han Balle Blik og VVS. I dag er det hele samlet under navnet Silkeborg VVS Teknik ApS.
Udviklingen har betydet, at Virksomheden i dag beskæftiger 7 veluddannede medarbejdere.

Silkeborg VVS Teknik ønsker at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed, der kan udføre store som små opgaver indenfor faget til kundens tilfredshed og med god service for øje. Vi er eksperter i varmeanlæg, alternativ energi og løsninger til bad og køkken mm. Med uddannelsen energivejledning er Jens desuden i stand til at identificere og realisere energibesparelser i din bolig eller virksomhed.

For at opfylde målet om at være en kvalitetsbevidst virksomhed, så er det vigtigt med veluddannede medarbejdere. Derfor bliver medarbejderne løbende videreuddannet i de produkter vi leverer, så viden og faglige kompetencer forbliver intakte.  

CONTACT

Quiz

NEAR Silkeborg VVS Teknik ApS