Top Local Places

Knappes

Margrethesvej 51, Silkeborg, Denmark
Local business

Description

ad

Grafisk Design
Logo og visuel identitet
Alt i tryksager
Freelance grafiker GRAFISK DESIGN
- af dine markedsføringsmaterialer
Velkommen til Knappes, hvor seriøst arbejde er sjovt og grafisk design et håndværk. Knappes tilbyder dig og din virksomhed professionelle, målrettede og gennemtænkte grafiske løsninger til alle former for markedsføringsmaterialer. Hos Knappes bliver tanker og idéer omsat til skarpt design og unikke løsninger. Og du får mulighed for at koncentrere dig om det du er bedst til.


FLEKSIBEL ARBEJDSKRAFT
- efter dit behov
Spar penge på dit markedsføringsbudget med en freelancegrafiker. Når du bruger Knappes til grafiske opgaver, får du fleksibel arbejdskraft og slipper for faste omkostninger. Knappes tilpasser sig dit behov, hvad enten du har brug for assistance i nogle få timer eller over en længere periode, til en enkelt opgave eller til en fast opgaverække.


LOGODESIGN OG IDENTITET
- til at styrke din virksomhedsprofil
Et godt logo er enkelt, unikt og funktionelt. Det kommunikerer værdier og appellerer til målgruppen. Sammen med et professionelt grafisk design styrker det din virksomhedsprofil og understøtter dit budskab. Med et gennemarbejdet logo og en visuel identitet, der matcher din virksomhed sikrer du dig et professionelt udtryk, der skaber troværdighed og gennemslagskraft.


TRYKTE SAGER

- kreative idéer til dine designløsninger
Knappes hjælper dig og din virksomhed med alle former for markedsføringsmaterialer – lige fra de første kreative tanker til komplette designløsninger. Knappes kan varetage processen helt eller delvist, alt efter dit behov og dine ønsker. Ved hjælp af en solid grafisk værktøjskasse og indgående kendskab til grafisk produktion fører Knappes din tryksag gennem alle stadier af den grafiske proces. Knappes leverer trykklare filer til dig, eller sørger for en god pris på tryk eller print. Knappes udarbejder alle former for tryksager: visitkort, flyers, go-cards, plakater, annoncer, løsblade, foldere, brochurer, magasiner, direct-mails, salgs- og messematerialer, roll-ups og outdoor placement (billboards, adshels).

Du kan desuden få designet og udarbejdet:
bildekorationer, interaktive pdf’er til ect. nyhedsbreve, merchandise og reklameartikler, bannere og skilte.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Tommyskoedsalg.dk

Jeg har i dag besøgt den mest fantastiske gårdbutik. Tommys Kødsalg - et sted der oser af sjæl, hjertevarme, høj faglighed og kvalitet. Slagter Tommy og hustru Sara. To skønne mennesker som igennem de sidste år har lagt alt deres tid og kærlighed i stedet. Deres forretning er blevet en stor succes - lidt for stor måske. I hvertfald er parret nu nået til den konklusion, at de er, hvor de skal være. Intet større intet mindre. Nu er forretningen helt perfekt! Jeg skal hjælpe dem med at få styr på forretningens visuelle identitet - de skal have et logo som de kan bruge både til tryk og online. Det skal bl.a bruges til tøj, biler, køletrailere og på deres produkter. Jeg glæder mig meget til at komme i gang - tak for opgaven og tilliden Sara og Tommy 😊

Tommyskoedsalg.dk
facebook.com

Timeline Photos

Hos knappes starter det nye år, med at hjælpe nye virksomheder med deres udtryk og visuelle identitet. Der bliver brainstormet, tegnet og designet. Lige nu er flere logoer ved at tage sin form. Det første der er blevet færdigt er til en ny virksomhed – EXPERO. Knappes ønsker Andreas tillykke med den nye virksomhed og med det flotte nye logo. Næste skridt er website og visitkort.

Timeline Photos
facebook.com

What a year! Man siger tiden flyver i godt selskab. Jeg må virkelig have været i fantastisk selskab i år 😊 Tusind tak til kunder, samarbejdspartnere og følgere. I er skønne. Rigtig glædelig jul til alle - og godt nytår når i kommer dertil. 🌲🎅🏼🎁⭐ Jeg glæder mig til det nye år sammen med jer.

facebook.com

Timeline Photos

Alt imens jeg (efter et par overspringshandlinger) får ordnet de sidste opgaver på kontoret inden juleferien, banker det på. Udenfor står selveste julemanden - sådan næsten da - med en fin pakke til mig. Tak iKim.dk 🎁 Det var da en dejlig overraskelse.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Der er mange spændende opgaver i mit job. Lige nu sidder jeg og arbejder med en af mine yndlings - magasinproduktion 😊 Jeg elsker magasiner - gør du?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Hører du også til dem er elsker old-school julekort, men går i stå efter ‘glædelig jul og godt nytår’? Så fortvivl ikke. Her får du nogle enkle gode råd i julekort-skrivningens kunst, som kan hjælpe dig til at skrive et fint og personligt julekort. http://knappes.dk/gode-raad-julekort/

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Årets julekort hos Knappes er designet med tanke på de 3 mest populære julemotiver. 1. Helt klassisk med julemænd, juletræer, gaver eller julekugler. 2. Grafiske motiver som mønstre eller f.eks. iskrystaller. 3. Julesne og andre vintermotiver. Hvilken er din favorit?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Knappes elsker julekort! Ganske enkelt fordi, et personligt håndskrevet julekort både er en venlig tanke og effektiv markedsføring. Bestil virksomhedens julekort nu og få dem ud i god tid. Her kan du læse mere om hvorfor det er vigtigt: http://knappes.dk/julekort/

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Knappes's post

Så fik Vangvedvængets VVS forvandlet deres (ret anonyme) lastbil til en kørende reklamesøjle. Qvie & Co. var effektive med foliearbejdet. Vil du også gerne blive set med fedt reklamefolie på bilen? Se giv lyd eller læs mere her: www.knappes.dk/skilte-og-reklame

Photos from Knappes's post
facebook.com

LaserTryk.dk A/S

Skal jeg pimpe din tryksag? Min trykker har investeret i en ny maskine. Den kan alt det lækre med lakker, kachering, guld og sølv. Bruges det med omtanke, giver det en fantastisk (lækkerheds) effekt til din tryksag. Og så er det billigt. Let's Pimp!

facebook.com

Timeline Photos

I dag hos Nordisk/Yeti - du ved, dem med de fede telte og de lækre dunjakker 😉 Pssst... de holder iøvrigt lagersalg i morgen fra kl 7-18. Kig forbi og gør et kup. #lagersalg #nordisk #yeti #mobilkontor #knappes #knappesgrafiskdesign

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Dagens to do! Nogle dage er det bare nødvendigt med gule sedler. #gulesedlergørgodt #note #postit #tjek #done #opgaver #knappes #elskermitjob

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Knappes