Top Local Places

Fonde.dk

Aabenraavej 59, Silkeborg, Denmark
Consulting/business services

Description

ad

Fonde.dk er Danmarks største fondsdatabase med over 2.000 fonde, puljer og EU-rammeprogrammer. Du finder desuden artikler, nyheder og skabeloner. Fonde.dk er Danmarks største fondsdatabase med over 2.000 fonde, puljer og EU-rammerprogrammer. Formålet med basen er at hjælpe dig med at få midler hjem til dit projekt. Derfor indeholder den også artikler, som kan hjælpe dig til at blive en bedre fundraiser samt opdaterede nyheder og events fra fundraisingverdenen.

Databasen giver dig mulighed for at afgrænse søgeresultater ud fra forskellige filtreringsmuligheder, redigere/gemme fondslister, printe/gemme auto-genererede PDF dokumenter med detaljeret information om valgte støttemuligheder m.v. Vi bestræber os på at opdatere databasen løbende, så fx nye puljer og ansøgningsfrister konstant tilføjes.

Det er konsulentvirksomheden Fundraiseren.dk, som står bag Fonde.dk. Vi beskæftiger os med konkret fundraising og kompetenceudvikling af fundraising målrettet private fonde og offentlige puljer. Vi hjælper både organisationer, foreninger samt offentlige og private virksomheder med at finde midler til at realisere deres projekter.

CONTACT

Quiz

NEAR Fonde.dk