Top Local Places

N N Automobile

, Silkeborg, Denmark
Automotive

Description

ad

Salg af kvalitets biller vi tilbyder også Flex leasing og Split leasing  Med mere end 20 års erfaring i bilmiljøet, har vi nu fundet de ”vise sten”, og startet NN Automobile.

At handle bil, ikke kun købe bil, er en omfattende og krævende proces, uanset privat / erhverv og økonomisk / drømmebil.

Vores erfaring med almindelig bilhandel, kombineret med vores omfattende netværk efter mange års arbejde i Tyskland, har givet os den nødvendige ekspertise i at søge og finde DRØMME – bilen.

I alle årene har vi arbejdet med biler uden afgift, og specielt denne kategori har været gennem en vanvittig udvikling – specielt de senere år, og her findes der MANGE finansieringsmuligheder for alle biltyper.

Nielsen og Nielsen Automobile laver den ultimative billøsning hver gang, fordi vi vælger at gå helt til bunds med opgaven, og finjusterer alle nødvendige og unødvendige omkostninger og udgifter. Specielt er der mange justeringsmuligheder på flexleasing området, og det er den enkelte bil, den enkelte person og firma der hver gang afgør om man skal til højre eller venstre.

CONTACT

Quiz

NEAR N N Automobile