Top Local Places

Helkrop.nu - Kropsterapi v. Kasper Nørr

Gyngemose Parkvej 9, 4tv., Søborg, Denmark
Health/medical/pharmacy

Description

ad

Behandling af Body-sds terapeut Kasper Nørr på certificeret klinik Body Self Developments System (Body-sds) er et unikt dansk behandlings-og træningssystem, der har erfaring med at behandle og forebygge det moderne menneskes skavanker.

Body-sds tager udgangspunkt i en behandlingsform, som består af specielle massageteknikker og mobiliserende ledfrigørelser, der har kraftig indvirkning på kroppens selvhelbredende egenskaber.

Mobiliserende ledfrigørelse
Bemærk, at der ikke benyttes manipulationsteknikker, men udelukkende bruges mobiliserende ledfrigørelse af alle kroppens led. Dette er en mild påvirkning af kroppen.
Disse mobiliserende ledfrigørelser kan derfor ikke sammenlignes med almindelige manipulationsteknikker.


Som supplement til behandlingsformen er der kraftfulde træningsformer, der benyttes som selvbehandling. Disse træningsformer virker styrkende på led, muskler og nervesystem, samt udrensende for indre organer.

Behandlingen/træningen har hjulpet mange til at opnå bedre kropslige resultater som:
Kontakt mellem krop og psyke
Harmoni & Indre ro
Smidighed i sind og krop
Velvære & Overskud
Livslyst & Selvtillid
- og hjulpet mange med utallige problemer i bevægeapparatet, organproblemer samt nerve og sanse problemer med resultater som virkelig har skabt forandring.

Behandlingen har skabt forandring for mange på følgende områder:

Stress, angst, traumer, gigt, forstuvninger, smerter, ømhed, piskesmæld, kold skulder, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelses problemer.

Samtidig benyttes Body-sds i større grad til at holde sig ved lige. Den tid man ikke bruger på sig selv nu, kan man nemt komme til at bruge på sygdom senere, hvis man ikke holder kroppen ved lige.

CONTACT

Quiz