Top Local Places

SABS - Sakskøbing Boligselskab

Vestergade 2, Sakskøbing, Denmark
Workplace & Office

Description

ad

Hos os har vi et stort udbud af boliger i Sakskøbing, Guldborg og Radsted.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

SABS har sammen med flere andre firmaer sponseret en hjertestarter. Den hænger på muren på børnehaven KRUMMERNE. Adressen er Byvangen 1D, hjertestarteren er tilgængelig døgnet rundt og sidder til venstre på huset set fra parkeringspladsen.

facebook.com

facebook.com

Viceværterne har fået ny bil - lidt mere dæmpet i farverne ☺

facebook.com

Beboerforeningen Falkevej. Så er vi startet på forårsaktiviteterne Kontingent Betaling. Tirsdag den. 16 Jan. 2018. fra kl. 18,00 i Beboerhuset Falkevej 64, Aktiviteter: Bankospil hver Tirsdag, Lidt hygge Torsdag den.18 Jan og Torsdag 25 Jan (F.eks. kortspil og lign.) Vi laver en kop Kaffe. Spisning før bankospil. Den. 30 Jan. Den 27 Februar (Pris. kr. 35,00 pr. person.. Øvrige arrangementer: Som F. eks. Påskefrokost. - Stegt Flæsk. - Sommerudflugt. Alle er velkommen også fra andre afdelinger i SABS.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Bestyrelsen er blevet kontaktet af flere beboere vedr. hvorvidt Vestergade er solgt. Vestergade er ikke solgt,men jeg kan bekræfte at bestyrelsen har modtaget et købstilbud på Vestergade. Bestyrelsen vil behandle henvendelsen på et bestyrelsesmøde den 5 januar 2018. Finder bestyrelsen købstilbuddet interessant, vil beslutningen om et salg blive lagt ud til repræsentantskabet på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde. For at bestyrelsen kan anbefale et salg skal salget udmønte sig i besparelser for beboerne. Vigtigst for bestyrelsen er forsat at arbejde med driftsoptimering og genopretning af økonomien. På bestyrelsens vegne Frede Rasmussen.

facebook.com

facebook.com

Quiz