Top Local Places

Rønnede Kro

Vordingborgvej 530, Rønnede, Denmark
Inn

Description

ad

ÅBNINGSTIDER:
Tirs - lør:
Frokost:   12.00-15.00
Aften:       17.30-21.00

Søndag:
Brunch:    10.00-12.00
Frokost:   12.00-15.00
Aften:       17.00-20.00 Fortællinger om Rønnede Kro går helt tilbage til 1645, mens bygningerne, som de står i dag, blev opført af Gisselfeld Kloster i 1825. Kroen var førhen kgl. privilegeret. Det betød, at kroen skulle stille sig til rådighed for rejsende med blandt andet bespisning, overnatning og plads til rytternes heste – dog kun for de rejsende. Det hed sig nemlig, at den lokale befolkning ikke havde adgang til kroen.

Meget er heldigvis sket siden, og i dag er vi stolte over at kunne åbne dørene til den smukke landevejskro for både rejsende og lokale.

På Rønnede Kro laver vi velsmagende mad til overkommelige priser – altså mad uden dikkedarer. Flere af kokkene på kroen har en fortid hos nogle af Danmarks bedste spisesteder, og fælles for alle er kærligheden til det traditionelle kro køkken med dets mange kvaliteter, traditioner og muligheder.

Vores ambition er, at servere velsmagende mad til overkommelige priser – det var sådan kroerne gjorde i gamle dage. Det synes vi, de skal blive ved med.

Vi glæder os til at se jer!

Silje Brenna og Jonas Mikkelsen

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hej Alle. Vi har travlt på Rønnede Kro, derfor søger vi reservetjenere. Har du flair for gæster, god service og godt humør, så er det lige dig vi leder efter. Hvis du har erfaring er det en fordel, men det vigtigste er din lyst til at tage fat og yde en god service. Til gengæld kan vi tilbyde en skøn arbejdsplads med et lille team, som brænder for vores arbejde. Arbejdstiderne vil variere. Vi glæder os til at høre fra dig! Del gerne. Restaurantchef Trine Degn Hansen Rønnede Kro trine@r-kro.dk

facebook.com

Photos from Rønnede Kro's post

Personalet på Rønnede Kro startede dagen hos vores dygtig leverandør af grønt, Kildemarksgården i Haslev. Det blev til nogle hyggelige og lærerige timer hos Jesper og Trine.

Photos from Rønnede Kro's post
facebook.com

Aften | Ronnede Kro

HUSMANDSKOST Tirsdag d. 25. april t.o.m torsdag d. 27. april. Kalvespidsbryst med peberrodssauce og kartofler. 135 kr. pr. person Se også vores menukort her: http://www.r-kro.dk/da/restaurant/aften/ Bestil bord på +45 4422 3000 Vi glæder os til at byde hjerteligt velkommen.

facebook.com

Timeline Photos

Nyt fra kroen: Vi er glade for at kunne præsentere jer for Rønnede Kros nye køkkenchef, Anders Holst. Anders har hidtil fungeret som talentfuld souschef i selvsamme køkken. Vi er sikre på, at han er den helt rigtige til at videreføre det flotte arbejde som Kevin Tuuling har udført på Kroen. Gastronomisk ansvarlig og køkkenchef på Hotel Frederiksminde Jonas Mikkelsen og Anders Holst arbejder allerede nu på nye retter, som I kan glæde jer til at finde på menukortet inden længe. Vi ønsker Kevin al mulig held og lykke fremover, og takker for en fantastisk indsats.

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Rønnede Kro's post

Lysene er tændt og vi glæder os til at byde velkommen 🇩🇰

Photos from Rønnede Kro's post
facebook.com

Aften | Ronnede Kro

HUSMANDSKOST Tirsdag d. 18. april t.o.m torsdag d. 20. april. Braiseret svin med blomkål og hasselnødder. 135 kr. pr. person Se også vores menukort her: http://www.r-kro.dk/da/restaurant/aften/ Bestil bord på +45 4422 3000 Vi glæder os til at byde hjerteligt velkommen.

facebook.com

Aften | Ronnede Kro

HUSMANDSKOST Tirsdag d. 11. april t.o.m torsdag d. 13. april. Kyllingebryst med rabarberkompot, agurkesalat, kartofler og skysauce. 135 kr. pr. person Se også vores menukort her: http://www.r-kro.dk/da/restaurant/aften/ Bestil bord på +45 4422 3000 Vi glæder os til at byde hjerteligt velkommen.

facebook.com

Så har vi fundet en vinder i vores konkurrence om 2 x "aften på kroen" Tillykke til Camilla Vasengen. 😃 Lodtrækning af den heldige vinder kan ses i videoen.

Så har vi fundet en vinder i vores konkurrence om 2 x "aften på kroen" 

Tillykke til Camilla Vasengen. 😃

Lodtrækning af den heldige vinder kan ses i videoen.
facebook.com

Hotel Baltic

Vi har fået et nyt familiemedlem - Hotel Baltic, og vi glæder os til at åbne i oktober 2017. Følg også vores nye Facebook side.

Hotel Baltic
facebook.com

Michael slår årets første omgang græs. Så kan forår og sommer bare komme an ☘️☀️

Michael slår årets første omgang græs.
Så kan forår og sommer bare komme an ☘️☀️
facebook.com

Aften | Ronnede Kro

HUSMANDSKOST Tirsdag d. 4. april t.o.m torsdag d. 6. april. Kyllingebryst med rabarberkompot, agurkesalat, kartofler og skysauce. 135 kr. pr. person Se også vores menukort her: http://www.r-kro.dk/da/restaurant/aften/ Bestil bord på +45 4422 3000 Vi glæder os til at byde hjerteligt velkommen.

facebook.com

Timeline Photos

VINDEREN ER FUNDET, TAK TIL ALLE SOM DELTOG. :) GIVE AWAY - 2 x "En aften på kroen" Del og like gerne Rønnede kros Facebookside, og skriv i kommentarfeltet, den du vil invitere på en uforglemmelig aften på Rønnnede Kro Så er du med i konkurrencen om 2 x "En aften på kroen" til en værdi af 2.190,- Bestående af: Velkomst og snacks 5 retter med vine Kaffe/the og sødt Vinderen trækkes torsdag d. 6. april '17 og vil blive offentliggjort på Rønnede kro's Facebookside. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz