Top Local Places

JVK FOTO

Skovmærkevej 4 Th, 5750 Ringe , Ringe, Denmark
Local business

Description

ad

Mangler Du kreative, spændende billeder eller bare et klassisk portrætbillede af dig selv eller din familie,så er du komme til det rette sted. JVK FOTO er en enkeltmands virksomhed – Virksomheden er i mit private hjem, hvor jeg har et lille hjemmestudie.
Man skal føle sig velkommen hos mig og derfor sætter jeg ære i en god oplevelse og ikke mindst at lave gode billeder. Der er både fordele og ulemper ved at have et lille studie. Ulemperne er at det foregår i min stue, så dvs. at man har mulighed for at møde husets andre beboere som er min 2 døtre. Studiet er ikke kæmpe stort så det har selvfølgelig sine begrænsninger med hensyn til fotografiske muligheder.Heldigvis har vi jo en masse udendørs location hvor der er muligheder for flotte billeder. En fordel er at jeg kun er mig selv, og at alt foregår i mit eget hjem. Det kommer kunderne til gode fordi mine priser er væsentligt lavere end mange af mine kollegaer.
Jeg er selvlært fotograf – jeg har kun den erfaring og viden om fotografering, som jeg har tillagt mig som hobbyfotograf.
Inden jeg kastede mig over at tage billeder har jeg været butiksansat. Jeg har igennem 17 år arbejdet med mennesker & kunder Jeg har stået blandt andet stået for annonceproduktion og website  og igennem dette har jeg tillagt mig en god portion viden omkring billede redigering og er i dag ret ferm i photoshop, som altid bruges til billede redigering.


Alt dette lagt sammen med mit nuværende job som pædagogmedhjælper vil jeg mene at jeg er god til at omgås mennesker både de voksne og børnene. Så når du bestiller fotosession hos mig er min mission at udfører et professionelt stykke arbejde under hyggelige omgivelser og med det i mente at kunden altid går herfra med en god oplevelse.
Jeg har valgt at benytte mig af metoden "Keep it simple"  princippet  og hvad er det så? Det vil sige at alle billederne leveres på en DVD - i høj opløsning, eller billederne overførers via Dropbox. Dette betyder at du som  kunde selv bestemmer hvor mange billeder der skal fremkaldes og i hvilke størrelser. Det gør arbejdsgangen kort og nem for mit vedkommende - samtidigt med at det giver dig langt flere valgmuligheder, og i sidste ende også en billigere pris, samt hurtigere leveringstid.
Lad dette være starten på en meget spændende rejse, glæder mig i den grad til de næste mange år hvor jeg forhåbentlig får vist mit værd og i alle mine kunder får en super oplevelse med på vejen.
Husk! Det er jo på grund af jer, at jeg er nået her til. Tak.

CONTACT

Quiz