Top Local Places

Peak Performance Rødovre

Rødovre Centrum 90, Rødovre, Denmark
Shopping/retail

Description

ad

Velkommen til Peak Performance Rødovre.
I vores butik finder du et bredt udvalg af Peak Performances populære styles fra både active og casual kollektionen Vi har mere end 19 års erfaring med salg af Peak Performance produkter og har et dybdegående kendskab til styles, materialer og koncept. Vi driver udover Peak Performance Rødovre syv andre Peak Performance butikker samt en webshop, du kan læse mere om vores butikker her: http://www.peakperformanceshoppen.dk/butikker


Ombytning af varer
Varer kan ombyttes i 14 dage efter købet i alle Peak Performance butikker i Danmark såfremt byttebon eller original kvittering fremvises.
Varer købt på udsalg kan ligeledes byttes 14 dage efter købet mod fremvisning af byttebon eller original kvittering for købet. Ved ombytning skal varen være i samme stand som ved udlevering af varen. Jakker kan kun ombyttes ved ubrudt plombering.


Returnering af varer
Varer kan returneres i 14 dage efter købsdatoen. Ønskes penge retur for en vare skal den originale kvittering fremvises og der gives udelukkende penge retur i den butik som varen er købt i. Ved bytteboner udstedes tilgodebeviser eller ombytning til anden vare. Ved returnering skal varen være i samme stand som ved udlevering af varen. Kun jakker med ubrudt plombering kan returneres.
Der gives ikke penge retur på nedsatte varer. Denne regel gælder ligeledes på varer der er købt til specielle events som VIP aften og Black Friday mv.Reklamationsret og reklamationer
Skulle du mod forventning opleve en fejl på en af vores produkter skal du kontakte den pågældende butik hvor varen er købt. Det er butikschefen i den enkelte butik der vurderer hvordan reklamationerne behandles. Du er kun omfattet af reklamationsretten hvis du har den originale kvittering for købet og hvis varen er købt indenfor de seneste to år. Har du ikke en kvittering men ønsker at få udbedret en skade, eks. at få skiftet en lynlås, hjælper vi gerne men Peak Performance dækker ikke omkostningerne forbundet med reparationen.


Gavekort og tilgodebeviser
Gavekort og tilgodebeviser kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekort og tilgodebeviser gælder i 3 år efter købsdatoen og kan indløses i alle Peak Performance butikker i Danmark.


Konkurrencer
Præmier kan ikke ombyttes til kontanter og gavekort kan udelukkende indløses i Peak Performance Rødovre. Hvis den udloddede præmie ikke er på lager i den ønskede farve, størrelse og/eller antal vil vinderen blive kompenseret med noget af tilsvarende art og værdi.  

Konkurrencer er ikke afholdt i samarbejde med eller associeret med Facebook - Alle informationer sendes til Peak Performance og behandles fortroligt.

Ved deltagelse tilmeldes du automatisk vores nyhedsmail. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Vores konkurrencer afholdes som udgangspunkt i samarbejde med vores øvrige butikker, det er tilladt at deltager via flere butikker/sider.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Peak Performance - Redefined. Funktionelt skitøj til dage som den her...

Timeline Photos
facebook.com

Peak Performance Rødovre's cover photo

Peak Performance Rødovre's cover photo
facebook.com

Peak Performance Rødovre's cover photo

Peak Performance Rødovre's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

🍂SPAR 20% PÅ UDVALGTE STYLES🍂

Timeline Photos
facebook.com

Peak Performance Rødovre's cover photo

Peak Performance Rødovre's cover photo
facebook.com

JOIN THE TEAM!

Er du vores nye kollega?? Vi mangler netop nu en sælger, ca. 20 timer om ugen. Som deltidsansat sælger hos os, skal du være med til at sælge og profilere varemærket på bedst vis. Af den grund er du en person som vægter service og skabelsen af gode kundeoplevelser højt og brænder for at gøre et positivt indtryk på kunderne i butikken. Du er aktiv orienteret og har erfaringer med sports- og modetøj. Du trives med udfordringer, hvor du har handlefrihed til at opnå dine mål. Du er initiativrig og udadvendt og værdsætter en hverdag, hvor kundetilfredshed er et vigtigt mål. Et job som deltidsansat sælger i Peak Performance stiller krav til dig. Du er/har: Serviceminded og engageret for faget Erfaring med personligt salg – gerne indenfor tøj (det er ikke en nødvendighed) Interesseret i sport, herunder særligt skisport Fleksibel og mødesikker og ikke bange for at tage fat En villighed til at lære og tage ansvar En evne til at skabe vedvarende relationer til kunderne i butikken bliver du en del af et ungt og energisk team, hvor vi er sammen om opgaverne og hvor alle bidrager til at skabe og fastholde et positivt og godt arbejdsmiljø som smitter af på vores kunder. Vi tilbyder dig med ovenstående profil: • En sjov arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab • Personlig træning og udvikling i hverdagen samt en forståelse for service på højt niveau • En udfordrende hverdag med højt tempo • En plads i en virksomhed med positiv udvikling • Ca. 20 timer ugentligt (mulighed for flere timer i bestemte perioder) og evt. mulighed for at arbejde hele dage i perioder. Som sælger på deltid kommer du til, at være en del af en butik, hvor tempoet er højt, men kravene til salg og kundeservice er ligeledes høje. Du kommer også til at tage del i dagligdagens mange andre opgave, såsom vareopfyldning, oprydning, visual merchandising m.v. Opgaverne er mange og mangfoldige, så har du lyst til og mod på at blive en del af vores team og en kæde med i alt ni concept butikker, så send din ansøgning og CV til: job@peakperformance.dk og med emnet “Deltid Rødovre – (dit navn)” eller aflever din ansøgning direkte i butikken. Der afholdes løbende samtaler. Tiltrædelse snarest. Ansøgningsfrist 9. Oktober 2016

JOIN THE TEAM!
facebook.com

Peak Performance Rødovre's cover photo

Peak Performance Rødovre's cover photo
facebook.com

Vi har fundet en ørering her i Peak Performance Rødovre. Vi ved der har været en herre inde og spørge efter den, hvorfor vi efterlyser ham i butikken😊 Rigtig god aften derude!😄

facebook.com

Peak Performance Rødovre

Peak Performance Rødovre
facebook.com

Timeline Photos

Lige nu kan du spare 40% på hele sommer kollektionen i Peak Performance Rødovre😄 Bastian er her iført Jim PR badeshorts og Graph T-shirt

Timeline Photos
facebook.com

Peak Performance Rødovre's cover photo

Peak Performance Rødovre's cover photo
facebook.com

Peak Performance

#repost It´s with tears in my eyes and in deep sorrow I share the information that Matilda Rapaport did not survive the avalanche in Farrellones, Chile, on Thursday July 14. Matilda was buried under the snow for a long time, she ended up in a coma and she died from complications caused by lack of oxygen. Matilda was a great friend of mine and a source of inspiration; not only in the mountains, but at every time and place when we spent time together. As an athlete she was successful and professional in all aspects but what I always will remember is Matilda´s personality; her friendship, her big heart, her intelligence and all her human qualities. The loss of Matilda is unimaginable. My thoughts are with her family and friends. May I here express the sadness and compassion we all feel at Peak Performance. Matilda you will remain in our hearts and shine forever. Anders Gustavsson, athlete manager at Peak Performance and longtime friend.

Peak Performance
facebook.com

Quiz