Top Local Places

Danista

, Rødovre, Denmark
Company
ad

Description

ad

Danista Designportal samler de bedste upcomming tøjmærker og designtalenter under én side!
Læs om dem og se deres kollektioner på www.Danista.dk Danista Designportal er at på jorden for, at fremhæve det danske talentfrø indenfor tøj-design.

Der er mange unikke designs i Danmark, som ikke får nok opmærksomhed, og designernes potentiale når aldrig at blive indløst. Vi har derfor startet denne platform så ALLE talenterne inde for modebranchen kan blive set.

Danista's platform forbinder den talentfulde designer, med det modeinteresserede klientel. Vi vil gøre det let tilgængeligt for modeinteresseret at stifte bekendtskab med Danmarks kommende designere, som alle vil blive samlet under Danista.dk.

Vores store vision og motivation, bag dette projektet er fremhæve de unge talenter vi har i den danske mode branche.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Danista vil være til stede, når Animalistic præsenterer deres nye kollektion, samt andre spændende idéer! Vi glæder os til at se hvad den kreative Louise Hylland har at byde på! Giv os besked hvis i vil høre nærmere :)

Danista vil være til stede, når Animalistic  præsenterer deres nye kollektion, samt andre spændende idéer! Vi glæder os til at se hvad den kreative Louise Hylland har at byde på!
Giv os besked hvis i vil høre nærmere :)
facebook.com