Top Local Places

hundeogkattefoder.dk

Smedegaardsvej 70, Pandrup, Denmark
Pet Service

Description

ad

www.hundeogkattefodershop.dk Hvem er vi..?

Det kan være rart at vide, hvem der gemmer sig på den anden side af skærmen, så her kan du læse lidt om os.

Vi er en lille familievirksomhed, som består af Holger Davidsen og Malene Oredsen, samt vores fire børn; Andreas, Christian, Emil og Kathrine.
Hunde har haft vores store interesse siden 1985, hvor vi fik vores første hund. Det åbnede dørene for et spændende hundeliv som har givet mange dejlige oplevelser med hundetræning, hundeudstillinger og markprøver. Vi har opdrættet labradors under Kennel Partridge siden 1989, og har et lille opdræt på hobbyplan.

Vores passion ligger i hundetræning til markprøve og jagt, og derfor er det vigtigt for os, at vores hunde bliver foderet med hundefoder af en god kvalitet.

Med mange års erfaring indenfor hundetræning, voksede ideen om at sælge hundefoder samt træningsartikler. I 2005 kastede vi os ud i projektet, Holger sagde sit faste job op, og begyndte et nyt liv som selvstændig. Det har udviklet sig til en webshop, hvor vi har opbygget et bredt udvalg af hundefoder og kattefoder i mange gode kvalitetsmærker fra bl.a. Kingsmoor, Nutra Nuggets, Nutra Gold, Proformance.

Indenfor træningsudstyr har vi et godt samarbejde med Firedog. Firedog producerer kvalitets dummyer i mange forskellige størrelser og farver. Derudover har Firedog også rigtig gode ting til hundeføreren bl.a. træningsveste, dummytasker samt støvletasker.


Vores mål er, at kunne tilbyde et bredt udvalg af hundefoder, kattefoder og hundeudstyr, til en overkommelig pris, og stadig at kunne bevare en god kvalitet.

Vi ligger meget stor vægt på, at give en seriøs service, så du får den vare som passer bedst til netop dit behov. Som leverandør til kunder gennem nettet, er det for os vigtigt, at der er tydelige billeder af varerne, med en udførlig beskrivelse og evt. mål.

Hurtig levering er også af stor betydning, når man handler på nettet. Derfor gør vi os stor umage, for at få afsendt din bestilling så hurtigt som muligt.

Vi har kun hundefoder, kattefoder og hundeartikler, som vi kan stå inde for, og som vi selv har prøvet på vores egne hunde. Oplever vi at tingene ikke fungere ordentligt, bliver de fjernet fra vores sortiment.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål, så har du brug for hjælp/vejledning er du altid velkommen til at ringe os op på tlf.nr. 60 66 73 76 eller skrive en mail: Kontakt@hundeogkattefodershop.dkHar du brug for lidt mere information omkring foderindhold og fodring, kan du læse mere på vores anden hjemmeside: www.hundeogkattefoder.dkVores ønske er at yde en god service, så du som kunde får en seriøs betjening. Vi bestræber os på at sende varerne, så hurtigt det er muligt, og at have et bredt udvalg af foder og hundeartikler.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 I morgen trækkes vinderen af et Siccaro dækken. Du kan stadig nå at være med 😀 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

facebook.com

facebook.com

📢📢📢📢📢 Du kan stadig nå at vinde et flot Siccaro dækken. Vi trækker vinderen på fredag, så kom bare på banen, og skriv hvilken str. og farve du gerne vil vinde 🐾🐾

facebook.com

facebook.com

🐶🐾🐶🐾🐶🐾🐶🐾🐶🐾🐶🐾🐶🐾🐶🐾🐶🐾🐶🐾🐶🐾 Deltag nu og vind verdens bedste dækken til din hund. Med et Siccaro dækken er din hund tør på kun 10-15 minutter, og du slipper for lugten af våd hund. Deltag i vores konkurrence, måske er du den heldige. Husk at vi lige nu forære dig både en handske og et lækkert tæppe ved bestilling af Wetdog dækken. 🍀Alt hvad du skal gøre, er at skrive hvilken farve og størrelse du gerne vil vinde. 🍀Vi vil rigtigt gerne se et billede af din hund. 🍀 Vi bliver glade, hvis du skriver en ven på, som også mangler et dækken 🍀 Du må meget gerne like og dele dette opslag. Vinderen bliver trukket d. 9. februar 2018. Denne konkurrence er intet med Facebook at gøre.

facebook.com

Vil du også gerne eje et Siccaro Wetdog dækken...? Så er det nu, du kan gøre en rigtig god handel. Vi giver dig 1 GRATIS handske + 1 GRATIS lækkert Vetbed Tæppe str. 100 x 75 cm (ass. farver/møstre). Værdi 348,- Spring ind og se vores store udvalg af farver og størrelser. https://www.hundeogkattefodershop.dk/shop/siccaro-191c1.html PS. Husk der er altid GRATIS fragt på Siccaro dækkener.

facebook.com

Fine nøgleringe til kun 26,- https://www.hundeogkattefodershop.dk/shop/noeglering-who-rescued-2562p.html

facebook.com

facebook.com

Alle kan få brug for hjælp - både 2 og 4-benede Dit kæledyr kan få skader, både sårskader men også indvendige skader, som overanstrengte eller forstrukne muskler og lignende. Alvorlige skader skal du selvfølgelig til din dyrlæge med, mens andre småskader kan klares hjemmefra. Lysbehandling har længe været kendt som en meget effektiv måde at behandle på. Photizo Vetcare er en håndholdt LED lysbehandling, hvor du selv kan give din hund forebyggende og helbredende behandling. Den reducerer smerte og øger heling af sår, og løsner op for muskelsmerter. Vi og vores kunder har rigtig god erfaring med Photizo Vetcare. Karina's hund Liga fik skåret sin trædepude op, og blev syet med 7 sting. Efter få dage med Photizo Vetcare behandling, var der stor ændring at se på såret. Du kan læse mere om behandlingsmetoden, og læse hvad Karina og Lise har skrevet tilbage til os om Photizo Vetcare. Du kan finde siden her: https://www.hundeogkattefodershop.dk/shop/photizo-lysbehandling-232c1.html

facebook.com

Jubiiiiiii kan vinderen råbe...!!! Et stort tillykke til vinderen, vi kontakter dig omkring adresse osv. Klik på linket og se om du er den heldige 🍀 http://tools.socialpunch.dk/winner/?draw_id=62342 Tusinde tak til jer alle for at have deltaget i konkurrencen.

facebook.com

Skøøønt at der er så mange, som deltager i vores konkurrence 😀 Det er i morgen vi trækker en vinder - så du kan stadig nå at være med, måske er du den heldige af en bog eller en sæk foder 🍀

facebook.com

facebook.com

Quiz