Top Local Places

TermoGo Byggerådgivning ApS

Naurvænget 1, Odense, Denmark
Company

Description

ad

TermoGo ApS udfører følgende opgaver:

FUGT OG SKIMMELSVAMP (bygninger gennemgås for fugt og skimmel)
TERMOGRAFERING
RADONMÅLING
SKITSETEGNINGER, PROJEKTOPLÆG OG BYGGETILLADELSE
BOLIGTJEK ( gennemgang af boligen i forbindelse med køb / energirenove  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

NY TILBYGNING Så står den nye tilbygning snart klar. Mange fine detaljer, kompromiløs design og desuden flot håndværk af Fredlund Byg ApS. Ikke mindst den enkle karnap med "limet" glas i hjørnern giver tilbygningen et unikt udtryk. Står du med tanker om en om- eller tilbygning, og har du brug for inspiration, er du velkommen til at kontakte TermoGo ApS på tlf. 30 66 64 34

facebook.com

Fugt og skimmelsvamp er for mange et stort sundhedsproblem, og hænger ofte sammen med brugeradfærd og manglende ventilation. Har du mistanke om skimmelsvamp i din bolig eller har du allerede konstateret det, så kontakt Termogo på telefon 30 666 434. https://www.dr.dk/nyheder/indland/doedelig-skimmelsvamp-udvikler-resistens

facebook.com

Så er det sæson for termografering :-) Når temperaturforskellen mellem ude og inde er 10 grader, har man de bedste betingelser for at lave en god termografering. En termografering viser hvor varmen forsvinder ud gennem konstruktionerne og tydeliggør eventuelle kuldebroer. En kuldebro kan være årsag til skimmelsvamp. I dag var opgaven og kontrollere isolering og tæthed af en nybygget villa.

facebook.com

Når varm fugtig luft møder kuldebro En lejer på 1. sal havde en luftfugtighed på over 60 % RF samt en temperatur på 22 grader. Der var begyndende tegn på skimmelsvamp i et køligt yderhjørne i stuen. Gann-målere n viste et tællertal som lå mellem 70 og 98 digits (fugtigt), og indervæggen var tydelig opfugtet. På fodpanelerne blev der målt en fugtighed på 26,8 %. Når træs fugtighedsprocent er over 15-17 % er der dels risiko for vækst af skimmelsvampe samt gode betingelser for, at svampeangreb under udvikling kan fortsætte væksten. Desværre havde lejeren selv afrenset den skimmelsvamp der var, derfor må jeg komme igen på et senere tidspunkt og tage skimmelprøver. Bygningen kunne være bedre isoleret, men udluftning er desuden også en vigtig faktor for at undgå skimmelsvamp. En tommelfingerregel siger, at man skal sørge for gennemtræk i boligen mindst 3x10 minutter dagligt.

facebook.com

Glædelig jul og godt nytår! Tak til venner, kunder samt samarbejdspartnere for et godt 2017. Der vil i 2018 komme flere nye og spændende tiltag, som jeg ser frem til. De bedste julehilsner fra TermoGo, F. Brodersen.

facebook.com

Quiz

NEAR TermoGo Byggerådgivning ApS