Top Local Places

Scene 2 Nexø teater

Kirkestræde 28, Nexø, Denmark
Performance Art Theatre

Description

ad

Nexø Teater (Scene2) Vi er en lille teater forening der har til formål at styrke medlemmernes personlige og kunstneriske udvikling, at stimulere og fremme teaterinteressen, at være forum for seriøst arbejdende amatørteater.
Man vil  bliver trænet i improvisation, historiefortælling, karakterarbejde, stemmebrug, kropssprog og skuespillernes fysiske og psykiske nærvær. Vi hygger os og har det sjovt, men arbejder også seriøst på at lave nogle gode og spændende forestillinger.
Det koster 200 kr. for et medlemskab per år.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Pinocchio er historien om dukkemageren Geppetto, som skaber en helt særlig dukke. Dukken viser sig at være levende, det glæder Geppetto, som altid har ønsket sig sin egen søde, lille dreng. Men Pinocchio er alt andet end en sød, lille dreng. Han er egenrådig, egoistisk og vil hellere løbe rundt og fange sommerfugle, end at være artig og gå i skole. Han nægter at lytte til gode råd, og at gøre som hans far siger. På sin vej møder Pinocchio fårekyllingen, der forsøger at tale til Pinocchios samvittighed. Han møder også den gode fe, som lover at Han vil blive en rigtig levende dreng, bare han er artig og går i skole. Pinocchios dårlige opførsel og ulydighed bringer ham ud på mange farlige eventyr. Scene2’s version af Pinocchios eventyr lægger sig, så vidt muligt, op af originalen, som bestemt ikke er en nusse-pusse version, men en barsk historie skrevet af Carlo Collodi. God fornøjelse !

facebook.com

Del, Del, Del

facebook.com

Del, del, del :-)

facebook.com

Sæt kryds i kalenderen den 6. marts hvor vi har premiere på Pinocchios eventyr 🤥

facebook.com

Godt nytår til alle jeg der følger og støtter os 😄 Er der nogen der har en varmeblæser vi må låne på lørdag?

facebook.com

Vi søger en der kan spille "den gode fe" i vores opsætning af Pinocchio. Vi øver hver tirsdag fra kl. 18:30-20:30, og et par weekender,der er premiere den 6/3 2018. er du intersseret så ring til mig på 60645610 og få mere afvide. del meget gerne opslaget.

facebook.com

facebook.com

Så er vi klar til RÆDSELSNAT 😨

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Halloween event. Entré 50 kr.

facebook.com

Quiz