Top Local Places

Egedal Sundhedscenter

Dronning Dagmars Vej 200, Ølstykke, Denmark
Community Organization
advertisement

Description

ad

Egedal Sundhedscenter er et topmoderne center med træning, sundheds-vejledning, sygeplejeklinik og hjemmehjælpens vagthold samlet under ét tag. Hele 140 sygeplejersker, terapeuter, sundhedsmedarbejdere og sosu-assistenter, arbejder hver dag i Sundhedscentret for at give dig den bedste genoptræning, sundhedsvejledning og sygepleje.

Vi har en række gennemtænkte faciliteter som træningssale, undersøgelsesrum og sygeplejeklinik, og samtidigt er Egedal Sundhedscenter - som det første i landet - bygget helt sammen med Rådhuset.
- Den samlede placering giver os en unik mulighed for et tættere og mere effektivt samarbejde mellem de udførende enheder i sundhedscenteret og de visitatorer og sagsbehandlere vi arbejder sammen med på rådhuset.

Sygeplejeklinikken er placeret lige inden for døren. Her kan du selv komme og få skiftet forbinding, få hjælp til medicin og mange andre ting som ikke behøver at foregå i dit hjem.

Region Hovedstadens jordemoderklinik ligger her også - til stor glæde for de kommende mødre i Egedal Kommune.

Ovenpå Sundhedscentret har vi 20 døgnpladser specielt indrettet til dig, der har brug for genoptræning, aflastning eller døgnpleje efter et hospitalsophold. Døgnpladserne i tre etager er bygget sammen med Plejecenter Egeparken som rummer 72 plejeboliger. Det giver os en række samdriftsfordele - især for aften- og nattevagterne, der hurtigt kan nå fra den ene bygning til den anden for at hjælpe dér hvor der er brug for dem.


Den dejlige have på vores tag er til både dig som er på en døgnplads og til dig som bor på Plejecenter Egeparken.

CONTACT

Recommended Before and After transformation