Top Local Places

Kloster Mærken

, Løgumkloster, Denmark
Community
advertisement

Description

ad

KLOSTERMÆRKEN (Officiel side)

Klostermærkens officielle Facebook side. På siden vil du finde nyheder og info omkring mærken. Siden administreres af Forening Klostermærken som er organisationen bag Kloster Mærken.
Om Foreningen Klostermærken:
Foreningen Klostermærken varetager alle administrative opgaver ifbm. Afvikling af Klostermærken. Bestyrelsen arbejder 100% frivilligt for projektet, Foreningen har Ingen indtjening ifbm. Salg af varer, vi står alene for at planlægge, administrere og gennemføre Klostermærken på bedste vis. Indtægter er gebyrer for stadepladser, disse skal finansiere alt arbejde, rengøring, reetablering af benyttede arealer, El arbejde og forbrug, samt annoncering.
Målet er Klart at skabe et rigtig godt mærken med god indtjening for den enkelte deltagende forening/kræmmer/restauratør og pølsemand hver gang.
Bestyrelsen består af følgende medlemmer:
Formand: Henning Christiansen 74745286 hc@klosterbiler.dk
Næstformand: Finn Eskildsen 21435545 fe@bbsyd.dk
Sekretær: Vera Warncke 40403537 wa@toender.dk
Kasserer: Leif Hansen 73742090 leh@dsh.dk
Repr. Restaurationer: Susan Pedersen (C-Hotel) 74745052 chlk@mail.dk
Repr. Fællesudvalget: Christian Petersen Schmidt
Repr. Foreninger: Finn Eskildsen 21435545 fe@bbsyd.dk
Medlem bestyrelsen: Jesper Lange
Medlem bestyrelsen: Jens Thams
Medlem bestyrelsen: Jakob Tästensen

Kontakt Klostermærken:
Mail: klostermaerken@loegumkloster.dk
Tlf.: 70221128
CVR: 33653999
Kt.no: 9824 2727196


Klostermærken - eller Æ Klostermærken (Sct.Bartholomæusmarkedet, som det før hed i daglig tale) er et årligt tilbagevendende gøgler-smådyrs-og hestemarked.

Tivoli og meget andet, som i de dage, det står på, vender hele byen på den anden ende.

Markedet foregår både i byens centrum og på hele Slotsengen.

Under markedets 3 dage forventes der op mod 25.000 besøgende i byen.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Lige en lille reminder. Ses Vi?

facebook.com

Kom til ide' møde For Klostermærken

facebook.com

Husk vores generalforsamling på Torsdag!

facebook.com

Her et lille sammendrag af årets festfyrværkeri til Klostermærken

facebook.com

Lige så vel som den fysiske arbejdskraft, så har det også krævet en stærk økonomi, at få årets program på benene. DSH-Revision v. Leif Hansen har været med til, at gøre årets Gøglerfestival og Dødsdromen mulige. Tusind tak! 💪

facebook.com

Kære Alle. Grundet manglede opbakning de sidste 3 år er det desværre den bedste beslutning at stoppe Formel 1 mens legen stadig er god. Det har været 11 gode år og en unik oplevelse søndag i Klostermærken. Kæmpe tak til Nordisk Tivoli for et godt samarbejde og til jer alle for opbakningen og alle de vilde minder gennem årene. Om Team Formel 1 genopstår igen om nogle år må tiden vise. Rigtig godt mærken, Vh Jeppe Hartkopf

facebook.com

Endnu en tak skal vi have smidt afsted til Løgumkloster Vognmandsforretning v. Michael Hansen, Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S, Schmidt Tip ApS, Løgumkloster Højskole, Løgumkloster Central Hotel, Drøhse - Tømrer- & Snedker ApS og Løgumkloster Forsamlingshus der alle har bidraget til Dødsdromens deltagelse ved Kloster Mærken i år. De har sørget for transport, opstilling, forplejning og overnatningsmuligheder.

facebook.com

Smuk smuk pariserhjul fra Nordisk tivoli

facebook.com

Så har vi det foreløbige auktionskatalog klar. Kom og gør en god handel ved vores auktion på søndag kl. 12 på Slotsengen https://drive.google.com/open?id=0BzKP1S3BNMXTVWNBTnMwMXZMc0U

facebook.com

Del 2 af Gert Henriksen film 🤗😉😉

facebook.com

Sikke en smuk dag! Tak til June og Peter Belli fordi i ville fejre jeres guldbryllup i vores by, stor tak til Jens Møller for en utrættelig indsats.

facebook.com

Inden vi får skudt årets Kloster Mærken helt i gang, vil vi også gerne nå, at sige et kæmpe tak til vores storsponsor DSH-Revision! Endnu gang et tak til alle vores sponsorer - uden jer, uden alle vores foreningsmedlemmer og uden vores dejlige gæster, så var der ingen Kloster Mærken. Så stort tak til jer alle! Og kom så afsted og hav en dejlig fest til årets mærken 🎉🎊

facebook.com