Top Local Places

Kronjysk Golf

Bredgade 32B, Langå, Denmark
Retail Company

Description

ad

El-golfvogne med lithiumbatterier til markedets bedste priser. Også reparation af alle typer golfvogne. Alt i golfudstyr, tøj og sko. Eget fittingstudio med TrackMan og golfsimulator.  Salg og reparation af el-golfvogne til markedets bedste priser. Lithiumbatterier, golfudstyr, tøj, sko med mere. Alt til rigtige gode priser.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Wupti. Sørme om vi ikke lige har bagt en lækker chokoladekage til i morgen når vi har lørdagsåbent fra 10.00-13.00 Kaffe og kage og masser af lækre varer i butikken. Ses vi?

facebook.com

Fra i morgen lørdag d. 3 marts holder vi åbent hver lørdag frem til og med julen 2018. 10.00-13.00 De nye varer vælter ind og butikken står skarpere end nogensinde før⛳️ Kig forbi og lad dig inspirerer af de mange lækre nye varer.

facebook.com

Kære kunder. Tak for en dejlig messe🙏❤️ Vi har haft en rigtig god messe og er nu i fuld gang med at pakke ordre fra messen⛳️ Hav en dejlig uge, pas på jer selv. De bedste hilsner Kronjysk Golf

facebook.com

Tak til alle der besøgte os på messen i Herning👍 Der var 4 der gættede det rigtige antal bolde i vasen: 84 stk. Så vi har trukket lod og den heldige vinder af en vognbag blev Helle Rask Lindstrøm.

facebook.com

Der summer af liv på vores messestand👍🙏

facebook.com

Vi var i dag en smut i Herning for at gøre klar til weekendens "Ferie for alle messe"⛳️ Vi har masser af gode tilbud og er at finde på standen fre-lør-søn.

facebook.com

NYHED - vores egen designede Crown Caddy BX2 er nu landet i butikken. En helt suveræn og gennemtænkt el-golfvogn med motorbremse til en rigtig god pris. Læs mere om vognen her og del gerne opslaget. https://kronjyskgolf.dk/shop/crown-caddy-bx2-963p.html

facebook.com

Rejse-cover Intro tilbud 299kr På gensyn

facebook.com

De nye 3 hjulede skubvogne.

facebook.com

Kære kunder På fredag kl. 09.00 ankommer vores nye flotte golfbags med topdivider system👍 Der vil både være en vandtæt model, og en alm model. Hver model Fåes i 6 forskellige farvekombinationer. Produkterne er testet i et år, vi er ret stolte over at kunne præsenterer disse produkter til jer til den kommende sæson.

facebook.com

Hej De nye modeller fra Ecco nærmer sig hastigt Kronjysk Golf's butik. Vi får til denne sæson et stort udvalg i Ecco. Vi glæder os ret meget til de nye modeller kommer. En nyhed fra Ecco er at rigtig mange af deres modeller er med goretex, uden at prisen stiger. Det er ret fedt at vide at køber du en Ecco goretex golf sko er der 2 års vandtæt-garanti på skoen.

facebook.com

Så sætter vi slutspurten igang på sko og tøj, inden de nye forårsvarer fra bl.a. Under Armour, Daily, Röhnish, Galvin Green, Ecco og Skechers lander på hylderne. TØJ OG SKO FRIT VALG: 1 del -20%, 2 dele -30%, 3 dele -40%

facebook.com

Quiz