Top Local Places

MINI - Jan Nygaard A/S

Firskovvej 33, Kongens Lyngby, Denmark
Car Dealership

Description

ad

Velkommen til Jan Nygaard AS. Her vil du løbende kunne holde dig opdateret på MINI, deltage i konkurrencer og være med i debatten.
www.jan-nygaard.dk

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Du kan nå det endnu... Den 28. februar er sidste chance for at finansiere din nye MINI MAX Editon til 1% rente. Udstyr op til 35.000 kr. uden merpris. Tag et kig og se hvilken model der passer dig.

facebook.com

⭐KONKURRENCE⭐ I januar for to år siden mistede verden den ikoniske popsanger David Bowie. David Bowie designede i 1999 i forbindelse med MINI's 40 års jubilæum en fuldstændig krom MINI. Vi udlodder denne MINI Babyracer Special Edition. Du skal blot Like vores Facebookside og i kommentarfeltet nedenfor, fortælle hvorfor netop du skal vinde. Vi trækker lod den 31. januar. Vinderen bliver offentliggjort på Facebook og samtidig kontaktet direkte via besked. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.

facebook.com

Weekenden og julen kan snart ikke komme tættere på - har du styr på gaveindkøb og juletræ? Vi holder lukket i morgen og juledagene. Vi åbner igen onsdag den 27. december. God weekend og rigtig god jul.

facebook.com

Konkurrence🎄 Dagene til jul er talte og vi vil gerne sprede lidt ekstra julestemning. Vi sætter en pakke med en række MINI lifestyle-produkter på højkant til en samlet værdi af kr. 2.351,- 1 stk. MINI Laptoptaske,1 stk. MINI Travel Mug, 1 stk. MINI Bluetooth-højttaler, 1 par MINI Solbriller Panto, 1 stk. MINI Paraply. For at deltage i konkurrencen skal du LIKE vores Facebookside og skrive i kommentarfeltet hvorfor du skal vinde. Vi trækker vinderen den 20. december. Vinderen bliver offentliggjort på Facebook og kontaktet direkte via en besked. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.

facebook.com

Fra d. 1. december til d. 10. december, vil MINI være at finde til Los Angeles Auto Show 2017 hvor MINI Electric Concept får sin US premiere. MINI Electric Concept kører udelukkende på el. Vi glæder os til at se mere.

facebook.com

Vi hilser den nye registreringsafgift velkommen. Der bliver regnet på højtryk for at få de nye priser klar. Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev.

facebook.com

MINI som barber eller frisør? IAA Frankfurt er i fuld sving. Nyheder og Concept biler præsenteret på smukkeste vis og naturligvis med et tvist som kun MINI formår - denne gang i form af en barbershop/frisør. Vi var i dag på besøg og igen var det en oplevelse.

facebook.com

MINI John Cooper Works GP Concept. Ægte race DNA helt ned i mindste detalje. Vi er vilde med den, hvad synes I?

facebook.com

I en MINI Clubman får du hele seks døre, plads til fem personer og masser af bagageplads – med nem og smart adgang til det overraskende store bagagerum fra de todelte bagagedøre. Nu kan du få MINI Clubman som MAX Edition med masser af lækkert ekstraudstyr inkluderet i prisen. Skal du have en prøvetur?

facebook.com

Er du også træt af parallelparkering? MINI Clubman finder selv ud af, om der er plads til at parkere. Dernæst overtager den rattet og parkerer bilen for dig, alt imens den fortæller dig, hvornår du skal træde på henholdsvis speeder og bremse. Det er nemt. MINI Parkeringsassistent er ekstraudstyr.

facebook.com

Er du klar til en MINI der kører på ren el? Den ikoniske MINI møder fremtiden med MINI Electric Concept. Konceptbilen bringer de ikoniske kendetegn fra MINI ind i fremtiden og er en forsmag på den produktionsklare og helt elektriske MINI, som vil blive lanceret som en MINI 3-dørs i 2019.

facebook.com

Vidste du at MINI også findes som hybrid? - Den nye MINI Countryman fås nu i en hybrid, hvor du kan køre både 100 % CO2-neutralt på de korte ture og nyde kraften og accelerationen fra benzinmotoren på de længere ture. Se mere her: goo.gl/5HRdR9

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Næ, sikken en pæn nypoleret Mini, der står der 👌🏻💪🏻♥️#mini #haps

Næ, sikken en pæn nypoleret Mini, der står der 👌🏻💪🏻♥️#mini #haps
@, instagram.com

Der er ikke meget automatkaffe over BMW service👌🏻☕️

Der er ikke meget automatkaffe over BMW service👌🏻☕️
@, instagram.com

Ny bil 👍🏼 #mini #bmw

Ny bil 👍🏼 #mini #bmw
@, instagram.com

Altid rart at komme tilbage til MINI #MINI #afri #lyngby

Altid rart at komme tilbage til MINI
#MINI #afri #lyngby
@, instagram.com

Ny BMW M2 præsenteret til 100 års fødselsdag #bmw #m #m2 #next100 #carporn

Ny BMW M2 præsenteret til 100 års fødselsdag  #bmw #m #m2 #next100 #carporn
@, instagram.com

Blessed 🔑🙏🏼 #minicooper

Blessed 🔑🙏🏼 #minicooper
@, instagram.com

Quiz

NEAR MINI - Jan Nygaard A/S