Top Local Places

Orange Stue: Nicolai Biografs Studenterfilmklub

Skolegade 2A, Kolding, Denmark
Movie theater

Description

ad

StudenterFilmKlubben er en spændende og nyopstartet filmklub, hovedsageligt rettet mod studerende i Kolding by med interesse i film  Meningen med filmklubben er at samle unge med interesse i film og i at møde andre unge på tværs af uddannelserne.

Vi afholder et arrangement hver måned, hvor dato og filmvalg løbende vil blive annonceret på siden - og vi er altid åbne for forslag til kommende film eller temaer!

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Film Festival Kolding

facebook.com

Studieby Kolding

Studieby Kolding
facebook.com

Timeline Photos

If you are in mood for a little pre-holiday fantasy, but the christmas shopping has your pockets running low, there's still a chance of catching one of the promising tales on the big screen this winter for a small price - Studieby Kolding and Orange Stue have joined to create a 'Holiday movie event' for all students in Kolding. On monday the 19th of december you can watch 'A Monster Calls' ('Syv minutter over Midnat') for only 50 kr. at Nicolai Cinema. We hope to have a little snack and/or drink ready to go along with the entertainment. Reserve your ticket by mailing name and phone no. to Studieby Kolding at mulm@sdu.dk.

Timeline Photos
facebook.com

Orange Stue og Nicolai Biograf vil gerne takke alle deltagere og publikum til årets studenterfilmfestival. Arrangementet endte med at blive en succes på trods af kort planlægningstid og en række tekniske udfordringer. Der blev uddelt priser til både de helt unge, de lidt ældre og de internationale efter aftenens filmfremvisning. Også en stor tak til Kolding Kommune, Mindspark Films og Inprint A/S for at støtte arrangementet. Vi håber at kunne gentage arrangementet i forbedret form næste år :D

facebook.com

Film Festival Kolding 2016

Så er der oprettet event og billetsalg til Nicolai Biografs nye event - Studenter- filmfestivalen 2016, hvor der er mulighed for at opleve hvad unge filmskabere - både nationale og internationale i Danmark har at byde på - Selvom man ikke har tilmeldt film til vores konkurrence, er der stadig mulighed for at deltage som publikum - Gå ind på biografens hjemmeside og find jeres billetter! :D På www.filmfestivalkolding.com kan man også gå ind og se hvilke film, der er tilmeldt festivalen.

Film Festival Kolding 2016
facebook.com

Quiz