Top Local Places

RCS IT

Kokholm 3c, Kolding, Denmark
Company

Description

ad

Vi er en virksomhed som er specialiseret i at levere værdiskabende softwareløsninger til små og mellemstore virksomheder.  RCS IT er opstartet af Robert Z. Schytt i 2008.
RCS IT er en virksomhed som er specialiseret i at levere værdiskabende softwareløsninger til små og mellemstore virksomheder.
De ansatte er folk som har arbejdet med implementering og udvikling af SAP-løsninger i mere end 10 år. Derfor har RCS IT et af de stærkeste mandskaber, der kan løfte opgaver, andre konsulentfirmaer ikke har ressourcer til. RCS IT udvikler ud fra kundens idéer og ønsker og alle løsninger har udgangspunkt i kundens behov. Derfor tilbyder RCS IT effektive og gennemtestede standardløsninger, såvel som nye unikke løsninger til den enkelte virksomhed.

For RCS IT er det vigtigt at skabe værdi for kunderne og at levere en vare, der kan skabe mere dynamik, effektivitet og overskud i en virksomhed. Som certificeret SAP- og Microsoft-partner og forhandler af deres produkter er der garanti for, at RCS IT yder den optimale service.

Quiz