Top Local Places

FRI RUM Kolding

BANGÅRDSPLADSEN 2,2.sal, Kolding, Denmark
Club

Description

ad

FRI RUM er et sted, hvor alle der har lyst, kan mødes.
Vi er et ikke religiøst/politisk mødested, med et fælles mål;
ALDRIG MERE FÆNGSEL :-) Formålet med "FRI-RUM"
FangeNetværket.dk's (Netværk for fængslede og løsladte fanger) Projekt "FRI-RUM" har det formål, som navnet siger, at skabe et frirum/mødested for pårørende til Indsatte og X-Indsatte.
Netværksgruppen "FRI-RUM's" baggrund er at det tit og ofte er et TABU, når en pårørende/ven afsoner en kortere/længere fængselsstraf.
Dette påvirker specielt de pårørende (især børnene), som ofte føler sig helt "Palle alene ...". Alle disse følelser, tanker samt praktiske gøremål i forbindelse med en afsoning, kan næsten ikke undgå at "blive for meget" for de fleste.
X-Indsatte/Løslaste står ofte i det dilemma, at de har mistet deres "netværk" (familie/venner) under afsoningen. Dette kan gøre en kriminalitets-fri fremtid svær.
Projekt "FRI-RUM" danner de fysiske rammer for de aktiviteter der ønskes, for at få nedbrudt dette TABU. Det kan f.eks. være "hygge"-møder/aftener med spisning, foredrag eller lign.. Det er helt op til deltagerne. Praktisk støtte kan også være aktuelt. Det være sig; Bisidning ved møder, "samtale"-grupper og anden IKKE professionel hjælp.

En skulder at "græde ud ved", et godt råd eller bare "hygge" kan skabe det der skal til.
"FRI-RUM" SKABES AF DIG !!!

Administrator på siden er Henrik Jørgensen og Stina Juul Thomsen.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Hvor kan man bare være heldig, at der findes gavmilde mennesker 😁 efter en fornøjelig snak, i butikken, donerede BN FARVER 7 liter lækker facademaling, til "FRIHEDEN" 😁👍 nu ska der svinges pensler 😁 1000 tak til BN FARVER 😁

Timeline Photos
facebook.com

Photos from FRI RUM Kolding's post

Dejligt vejr at holde bestyrelsesmøde i 👍

Photos from FRI RUM Kolding's post
facebook.com

Photos from FRI RUM Kolding's post

Som mange nok ved, er "Frirum" nu den lykkelige ejer af en fantastisk kolonihave :-) Den er beliggende i Vonsild :-) Selvom vi ikke har været så aktive herinde, det sidste stykke tid, skal vi nok holde jer opdateret :-) til at starte kan i nyde billederne af "Friheden"

Photos from FRI RUM Kolding's post
facebook.com

Godaften folkens. Henrik, Uffe og jeg har været til et foredrag her i aften på Kolding bibliotek. Det var Peter Fristed, som er ledende overlæge på Middelfart Retspsykiatri, der gerne ville inddrage os "normale" mennesker i hvordan retspsykiatrien fungerer, og hvad det egentlig er for en størrelse. Han fortalte også om dokumentarprogrammet "På ubestemt tid" der blev sendt i sensommeren 2015. Det var et super spændende foredrag med en masse humoristiske fortællinger, og personligt har jeg da lært en hel del nyt. En varm anbefaling herfra, hvis Peter skulle beslutte sig for at holde foredrag igen en dag i Kolding.

facebook.com

Quiz