Top Local Places

LokalBolig Køge

Søndre Alle 7, Køge, Denmark
Real Estate Agent

Description

ad

Hos LokalBolig Køge ApS er et godt salg vores primære opgave. Og den mestrer
vi til perfektion. Vi er dedikerede og har
ambitioner for et godt og tilfredsstillende
salg for dig. Drømmen om ...

At handle ejendomme er mere end tal og paragraffer. Det handler om drømme og passion - både for at finde den rigtige ejendom, men også for at sælge ejendomme.

Hos LokalBolig Køge er en af styrkerne vores naturlige engagement på vores kunders vegne. Det handler om at være positiv og se muligheder og løsninger - fremfor hurdler og problemer.


Anderledes og nytænkende.
Perfektion og passion.

Vi gør en dyd ud af at gøre alting til perfektion - i vores salgsarbejde, vores salgsmateriale eller vores dialog med sælgere og købere. Alt, hvad vi gør, sker med omtanke og fokus på at skabe det bedst tænkelige resultat for dig som kunde.

Tre fokusområder
Vi arbejder efter tre fokusområder:

Salg
Et godt salg ser vi som vores primære opgave. Vi er dedikerede og har ambitioner for et godt salg for dig.
Hver en krone tæller - for det gælder din bundlinje.

Sanser
Vores underbevidsthed og sanseapparat har afgørende betydning for,
om en bolig appellerer til os. Med konceptet Sansebevidst Salg TM optimerer vi din,
så den imødekommer de ønsker og drømme, potentielle købere har.


Resultater
Det er resultaterne, der tæller. Intet andet.
Med flotte salgstal siden opstarten i marts 2011, tør vi godt love, at vi ikke vil skuffe dig.
Du kan regne med et godt resultat!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vinterferie - hva' skal vi lave? En tur på café? Rundtur i ZOO? Byvandring i Køge? På Skiferie? Åbent hus og finde jeres nye drømmebolig? Hos LokalBolig vil vi gerne hjælpe jer med at finde jeres næste bolig og har altid mange spændende ejendomme til salg. Måske lige det, I søger? Kig her for inspiration bit.ly/LokalBolig_boliger_på_Køge og se vores mange boliger - eller ring til os på T: 56 63 03 39 God vinterferie!

facebook.com

Livsnydelse med udsigt over Køge Havn

facebook.com

SOLGT PÅ KUN 65 DAGE

facebook.com

SOLGT SOLGT SOLGT

facebook.com

Sådan byder vi dig velkommen Vælger du at spørge os, når du går med salgstanker, så bliver du mødt af dette: en bakke med velbrygget mokka, frisk vand og små skåle med lækkerier. Måske en detalje, men for os er det i detaljen, at de gode resultater opstår. Når du samarbejder med os, vil du erfare, at sådan er vi hele vejen igennem. Intet er overladt til tilfældighederne. Kig ind, hvis du går med boligdrømme og vil gøre noget ved dem. Ring til os på T: 56 63 03 39 Vi glæder os til at byde dig velkommen.

facebook.com

Her får du det skønneste lysindfald

facebook.com

facebook.com

Prisjusteret - Velkommen til en lys og indbydende atmosfære

facebook.com

Prisjusteret - Charmerende byhus - Emmer af historie og hjerterum

facebook.com

LOKALE KRÆFTER TIL LOKALBOLIG Susanne Støving er ny hos LokalBolig i Køge, men gammel i gårde i branchen. I mere end 17 år har hun været daglig leder i en ejendomsmæglerbutik på Stevns, så hun kender hver en vej, hvert et gadekær. Susanne er en stærk profil, også i relation til det finansielle. Oprindelig er hun nemlig uddannet i pengeinstitut og har siden skiftet til realkreditinstitut. Susanne træder ind i teamet af seks medarbejdere og skal varetage salg og vurderinger, primært i parløb med indehaver, Kenn Riel, der oplever stor interesse for LokalBoligs måde at håndtere et boligsalg. Køge-pige til LokalBolig LokalBolig vil fortsat arbejde for at være en af de foretrukne ejendomsmæglere i Køge og omegn. Derudover vil man nu med Susannes ankomst også blive en markant faktor på hele Stevns. I de sidste 12 år har Susanne boet i Køge, så hun vil fremover også hjælpe Køge-kunder i mål med deres boligdrømme

facebook.com

Føle, føle, følelser Hos os bruger vi sanserne, når vi sælger boliger - FORDI DET VIRKER. En af vores mest fundamentale sanser er vores følesans. Det handler om alt det, vi mærker og oplever. Alt fra størrelser og strukturer til former og farver. Når vi er ude på ejendom, gennemgår vi den og tilpasser den, så vi får det rigtige indtryk. Det skal føles rigtigt og som at komme hjem. Vi hjælper til, at din ejendom vækker de rigtige følelser i køber. Vil du høre, hvordan vi arbejder med følesansen, og hvordan vi kan sælge din ejendom med brug af sanserne? Kontakt os på T: 56 63 03 39

facebook.com

Her får du det skønneste lysindfald

facebook.com

Quiz