Top Local Places

Vestamager Høstmarked

Ugandavej 179, Kastrup, Denmark
Community organization

Description

ad

Vestamager Høstmarked afholdes af KFUM-Spejderne Vestamager hvert år i August. 2014 afholdes markedet i weekenden d. 9-10 august. Kom og vær med! :-) Kræmmermarked og gratis aktiviteter for børn og voksne!
Find fantastiske fund mellem de mange kræmmerboder eller prøv svævebanen, klatrevæggen, legelandet og hoppeborgen, alt sammen gratis! Der sælges kræmmerpølser, øl, vand, kaffe & kage.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er første dag på Vestamager Høstmarked slut, og vi siger tak for i dag til alle der trodsede bygerne og besøgte os :-) Husk at vi også er her i morgen fra 10 til 16, og forhåbentlig bliver regnen hjemme! :-)

facebook.com

Timeline Photos

Så er det endelig nu! Klokken er 11 og markedet har været åbent i en lille times tid :-) De søde piger i Info- og lotteriboden står klar til at svare på alle jeres spørgsmål! :-) kom og gør et kup hos vores flinke kræmmere, prøv vores gratis aktiviteter eller bare nyd en af vores lækre pølser Vestamager Høstmarked - kom og vær med! :-)

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Vestamager Høstmarked's post

Har dine børn også for meget legetøj de ikke bruger ofte nok? Så har Jose et fantastisk tilbud til dem! Send dem på Vestamager Høstmarked med det legetøj de har tilovers og et tæppe, og lad dem tjene nogle håndører til det næste stykke legetøj de ikke kan undvære! Det er gratis at deltage på børneloppemarkedet, og kræver ingen tilmelding! :-) For at undgå misbrug er der dog lige et par regler der skal overholdes: Pladsen er kun for børn under 13 år Der må kun sælges legetøj Man må fylde hvad der svarer til et tæppe, og der skal gerne være plads til alle :-) Nu er der ikke længe til - ses vi? Kom og vær med! :-)

Photos from Vestamager Høstmarked's post
facebook.com

KFUM-Spejderne, Vestamager

Drengene fra Klatreudvalget har noget vigtigt de gerne vil sige til jer! :-) Husk: det er gratis at prøve!

KFUM-Spejderne, Vestamager
facebook.com

Vestamagers Høstmarked 2016

Tag familien under armen, og kom ned og få en dejlig dag i godt selskab! :-)

Vestamagers Høstmarked 2016
facebook.com

Timeline Photos

Har i set hvor fint vi har pyntet lygtepælene på Vestamager? Hvis man nærlæser dem kan man se at der igen i år er høstmarked på Vestamager! Datoerne er 13. og 14., stedet er grusstien på Ugandavej 175-179, og arrangørerne er KFUM-Spejderne, Vestamager! Vi glæder os til at se jer, så kom og vær med!

Timeline Photos
facebook.com

Information om leje af stader | Vestamager Gruppe

I har været tålmodige, og det er vi glade for! Nu har vi fået de værste 'bugs' ud af vores IT, og stadebestillingen til høstmarkedet 2016 er åbnet! Følg linket her hvor du kan læse mere om priser og betingelser, samt blive linket videre til bestillingsformularen! http://vestamager.dk/information-om-leje-af-stader/ Vi glæder os selvfølgelig til at modtage jeres bestillinger, men det er intet ved siden af hvor meget vi glæder os til at se jer til Vestamager Høstmarked 2016 i weekenden 13-14 august 2016. Vestamager Høstmarked - Kom og vær med!

facebook.com

Photos from Vestamager Høstmarked's post

Så er det på tide at sætte kryds i kalenderen d. 13-14 August 2016, hvor du, familien og alle vennerne igen kan besøge Vestamager Høstmarked! :-D Vi arbejder lige nu med at blive helt klar til at tage imod bestillinger af stader, og vi giver besked når vi er parat. Vi bliver også så glade hvis I deler og liker vores opslag; og endnu bedre -Kom og vær med! :-D

Photos from Vestamager Høstmarked's post
facebook.com

Quiz