Top Local Places

Midtjyllands Lufthavn

N. O. Hansens vej 4, Karup, Denmark
Airport

Description

ad

9 daglige afgange til København med Danish Air Transport, gratis parkering og billetter fra 199,- Det er rigtigt, når vi bruger sloganet min, din, vores lufthavn for Midtjyllands Lufthavn er ejet af dig og din kommune.
I Midtjyllands Lufthavn ligger vi vægt på den gode oplevelse. Uanset om du rejser hver dag eller bare en gang i mellem, lover vi at gøre vores bedste for, at du får en god oplevelse.

Fra Karup Lufthavn har man siden 1965 kunne flyve til København. I 2017 ændrede vi navn til Midtjyllands Lufthavn – og vi flyver stadig til København samt flere andre destinationer.

Det er nemt at komme til Midtjyllands Lufthavn - Rute 29 kører dig fra Holstebro og teletaxa - Rute 716, til buspris, fra Viborg. Desuden er der mulighed for lufthavnstaxaer til specialpris fra flere nærliggende byer.
Hvis du vælger at komme i egen bil har vi over 600 gratis parkeringspladser.    

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så blev det tid til den ugentlige oversigt 😎☀️ Billetoversigt uge 35/36 til studerende og seniorer. ✈️ Oversigten gælder fra den 29. august til den 4. september (skemaet viser hvad der fortsat er tilgængeligt og ikke det samlede udbud). Den billigste billet koster fortsat kr. 199 Book din billet her www.dat.dk

Så blev det tid til den ugentlige oversigt 😎☀️

Billetoversigt uge 35/36 til studerende og seniorer. ✈️

Oversigten gælder fra den 29. august til den 4. september (skemaet viser hvad der fortsat er tilgængeligt og ikke det samlede udbud).

Den billigste billet koster fortsat kr. 199
Book din billet her www.dat.dk
facebook.com

Billetoversigt uge 34/35 til studerende og seniorer. ✈️ Oversigten gælder fra den 22. august til den 28. august (skemaet viser hvad der fortsat er tilgængeligt og ikke det samlede udbud). Den billigste billet koster fortsat kr. 199 Book din billet her www.dat.dk

Billetoversigt uge 34/35 til studerende og seniorer. ✈️

Oversigten gælder fra den 22. august til den 28. august (skemaet viser hvad der fortsat er tilgængeligt og ikke det samlede udbud).

Den billigste billet koster fortsat kr. 199
Book din billet her www.dat.dk
facebook.com

Billetoversigt uge 33/34 til studerende og seniorer. ✈️ Oversigten gælder fra den 15. august til den 21. august (skemaet viser hvad der fortsat er tilgængeligt og ikke det samlede udbud). Den billigste billet koster fortsat kr. 199 Book din billet her www.dat.dk

Billetoversigt uge 33/34 til studerende og seniorer. ✈️

Oversigten gælder fra den 15. august til den 21. august (skemaet viser hvad der fortsat er tilgængeligt og ikke det samlede udbud).

Den billigste billet koster fortsat kr. 199
Book din billet her www.dat.dk
facebook.com

Photos from Midtjyllands Lufthavn's post

Det her været en stille sommer i Midtjyllands Lufthavn, men fra i morgen mandag den 12/8/2019 kan vi igen tilbyde 7 daglige afgange til København. Vi håber i alle har haft en god sommer 🌦

Photos from Midtjyllands Lufthavn's post
facebook.com

Photos from Midtjyllands Lufthavn's post

Igår onsdag bød vi Rangers Football Club velkommen i Midtjyllands Lufthavn!

Photos from Midtjyllands Lufthavn's post
facebook.com

Først til Mølle! :) Først til mølle billetter bliver lagt til salg idag tirsdag den 6. august mellem kl. 12.00 og kl. 13.00. Billetterne gælder til rejse den efterfølgende måned. Prisen er kr. 299 og billetterne sælges på alle afgange, alle ruter men i begrænset antal. Se mere https://dat.dk/FTM Regler: - Ændringer er ikke tilladt (kan ikke ombookes og navneændring ikke muligt) - Indchecket bagage er ikke inkluderet i prisen - Afbestillingsfrist på 24 timer (der skal være minimum mere end 24 timer til afrejse) - Skatter og afgifter refunderes (efter afbestillingsfristen) - I billetprisen kan der medbringes 8 kg håndbagage. Eksempel: Billetter booket i august gælder til at afrejse i september.

Først til Mølle! :)

Først til mølle billetter bliver lagt til salg idag tirsdag den 6. august mellem kl. 12.00 og kl. 13.00.

Billetterne gælder til rejse den efterfølgende måned. Prisen er kr. 299 og billetterne sælges på alle afgange, alle ruter men i begrænset antal.
Se mere https://dat.dk/FTM

Regler:
- Ændringer er ikke tilladt (kan ikke ombookes og navneændring ikke muligt)
- Indchecket bagage er ikke inkluderet i prisen
- Afbestillingsfrist på 24 timer (der skal være minimum mere end 24 timer til afrejse)
- Skatter og afgifter refunderes (efter afbestillingsfristen)
- I billetprisen kan der medbringes 8 kg håndbagage.

Eksempel:
Billetter booket i august gælder til at afrejse i september.
facebook.com

Billetoversigt uge 29/30 til studerende og seniorer ☀️ Oversigten gælder fra den 18. juli til den 24. juli (skemaet viser hvad der fortsat er tilgængeligt og ikke det samlede udbud). Midtjylland – København/ København - Midtjylland Den billigste billet koster fortsat kr. 199,- Book din billet her www.dat.dk Fortsat god sommerferie til dem der er så heldige 😎

Billetoversigt uge 29/30 til studerende og seniorer  ☀️
Oversigten gælder fra den 18. juli til den 24. juli (skemaet viser hvad der fortsat er tilgængeligt og ikke det samlede udbud).

Midtjylland – København/ København - Midtjylland
Den billigste billet koster fortsat kr. 199,-
Book din billet her www.dat.dk

Fortsat god sommerferie til dem der er så heldige 😎
facebook.com

Vi har desværre ikke busser der kører fast til og fra lufthavnen.🚌 Til gengæld er det muligt at komme med en Flexbus fra Karup, Viborg, Thorsminde, Staby, Ulfborg, Idom og Holstebro. En flexbus er en taxa som kører til bustakst. Flexbussen skal bestilles senest 1 time inden afgang og den kører kun ved bestilling. Du kan læse mere om hvordan du bestiller den til din næste rejse her: https://midtjyllandslufthavn.dk/tilfra/flexbus/ Kører der ikke en flexbus fra din by er det måske en lufthavnstaxa du skal have fat i. En lufthavnstaxa er en forudbestil taxa som afregnes til en fast pris, der er lavere end taxameterprisen. Den skal bestilles senest 3 timer inden afgang. Du kan læse mere om det her: https://midtjyllandslufthavn.dk/tilfra/lufthavnstaxa/ På gensyn i lufthavnen. ✈️

Vi har desværre ikke busser der kører fast til og fra lufthavnen.🚌

Til gengæld er det muligt at komme med en Flexbus fra Karup, Viborg, Thorsminde, Staby, Ulfborg, Idom og Holstebro.

En flexbus er en taxa som kører til bustakst. Flexbussen skal bestilles senest 1 time inden afgang og den kører kun ved bestilling.

Du kan læse mere om hvordan du bestiller den til din næste rejse her: https://midtjyllandslufthavn.dk/tilfra/flexbus/

Kører der ikke en flexbus fra din by er det måske en lufthavnstaxa du skal have fat i.

En lufthavnstaxa er en forudbestil taxa som afregnes til en fast pris, der er lavere end taxameterprisen. Den skal bestilles senest 3 timer inden afgang.

Du kan læse mere om det her:
https://midtjyllandslufthavn.dk/tilfra/lufthavnstaxa/

På gensyn i lufthavnen. ✈️
facebook.com

Først til mølle. I morgen tirsdag den 2. juli mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 sætter DAT ”Først Til Mølle” billetter til salg. Billetterne gælder til rejse den efterfølgende måned (rejser købt i juli gælder til afrejse i august). Prisen er kr. 299 og billetter sælges på alle afgange, alle ruter men i begrænset antal. I billetprisen kan der medbringes 8 kg håndbagage. Se mere her https://dat.dk/ftm Vi glæder os til at se jer i lufthavnen ✈️ God sommer ☀️

Først til mølle.

I morgen tirsdag den 2. juli mellem kl. 12.00 og kl. 13.00 sætter DAT ”Først Til Mølle” billetter til salg.

Billetterne gælder til rejse den efterfølgende måned (rejser købt i juli gælder til afrejse i august).

Prisen er kr. 299 og billetter sælges på alle afgange, alle ruter men i begrænset antal. I billetprisen kan der medbringes 8 kg håndbagage.

Se mere her https://dat.dk/ftm

Vi glæder os til at se jer i lufthavnen ✈️
God sommer ☀️
facebook.com

Så er oversigten over studenter og seniorbilletter for den kommende uge klar. Vi ses i lufthavnen ✈️ God sommer ☀️

Så er oversigten over studenter og seniorbilletter for den kommende uge klar.
Vi ses i lufthavnen ✈️
God sommer ☀️
facebook.com

Kun 10 pladser tilbage! Så har vi netop sendt endnu et udsolgt fly afsted mod Bornholm. Det er operatøren ”Bornholm Med Fly” der sælger pakkerejser til solskinsøen – og det er populært. Således er alle afgange er helt udsolgt, på nær afgangen den 19. september 2019 hvor der er 10 pladser tilbage. Snyd ikke dig selv for den oplevelse. God weekend.

Kun 10 pladser tilbage!

Så har vi netop sendt endnu et udsolgt fly afsted mod Bornholm.  

Det er operatøren ”Bornholm Med Fly” der sælger pakkerejser til solskinsøen – og det er populært. Således er alle afgange er helt udsolgt, på nær afgangen den 19. september 2019 hvor der er 10 pladser tilbage. 

Snyd ikke dig selv for den oplevelse. 

God weekend.
facebook.com

Så er oversigten over studenter og seniorbilletter for den kommende uge klar. Vi ses i lufthavnen ✈️

Så er oversigten over studenter og seniorbilletter for den kommende uge klar. 

 Vi ses i lufthavnen ✈️
facebook.com

Quiz

NEAR Midtjyllands Lufthavn