Top Local Places

Kalundborg's Aktualitet og debatforum.

Gl. Røsnæsvej, Kalundborg, Denmark
Local Business

Description

ad

Siden vil bringe diverse aktuelle debatemner op, omkring lokalsamfundet!  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Street Soccer for børn under 15 år

Der inviteres til street fodbold, nu på fredag klokken 16. Nyttige informationer kan findes via nedenstående link.

Street Soccer for børn under 15 år
facebook.com

Kalundborg's Aktualitet og debatforum.

Kalundborg's Aktualitet og debatforum.
facebook.com

Alkohol vaner i Kalundborg. I denne undersøgelse er du fuldstændig anonym.Vi bruger dine svar...

En 2.G klasse fra Kalundborg gymnasium, har henvendt sig til os,i håbet om at vi ville dele deres spørgeundersøgelse med jer. Vi håber at i lige ville tage jer 2 minutter af jeres tid, til at besvare det for dem, det er super nemt i trykker bare på linket nedenunder. Spørgeskemaet skal bruges til at sammenligne Kalundborg's borgere med Dublins, da klassen senere i deres forløb skal på studietur til Dublin. Gymnasie klassen skal bruge svarene til en eksamens opgave, og vi her på siden vil selvfølgelig altid hjælpe borgerne med sådanne anmodninger. Tak på forhånd.

facebook.com

Izone netcafe Kalundborg

Izone netcafe i Kalundborg, er nu åbnet officielt. Izone henvender sig til alle med lysten til computer/ PlayStation spil. Et tiltag der henvender sig til især mange unge i Kalundborg. vi her på siden, syntes ihvertfald at det er et fantastisk tiltag, af indehaveren. Er det noget som byen har manglet, hvad syntes i?

facebook.com

Borgerværn I Kalundborg, er det nødvendigt. Er der virkelig så meget ballade i Kalundborg, at politiet ikke kan følge med. På den ene side, ville det være udmærket hvis de lever op til det som talsmanden lover, altså natteravne 2.0. Men hvis de minder om deres andre højerekstremistiske afdelinger, som marchere rundt i gaderne, med køller,bat og knive, så er de vil bare med til at skabe endnu mere utryghed i nattelivet, end der allerede er? Hvad mener i?

facebook.com

Asylcenter debat i Go’ Morgen TV

Til jer der ikke så udsendelsen i fredags, hvad er jeres holdning til det nye asylcenter i Kalundborg, er i enige med at det vil få noget mere omsætning Kalundborgs butikker og skabe nogle arbejdspladser?

facebook.com

Timeline Photos

Til alle de interesseret. Der afholdes i dag tirsdag d.1 marts 2016 klokken 19:00, et informationsmøde omkring det kommende asylcenter. Alle er velkommen til mødet, her kan man få svar på mulige spørgsmål / bekymringer omkring asylcenteret. Informationsmødet afholdes i Kalundborghallerne. Vi her på siden, er utroligt interesseret i hvilke standpunkter som i har? Skriv gerne hvilke spørgsmål, som i synes kunne være spændene at få svar på! Del gerne opslaget, så det kan nå ud til så mange som muligt.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

I dag afholder DFUNK introduktionsmøde for interesserede frivillige til den nye Ung-til-Ung gruppe i Kalundborg. Kender du en mellem 15-30 år, som kunne synes at det ville være spændende? Spred meget gerne ordet!

Timeline Photos
facebook.com

Nogle der brænder inde med et aktuelt lokalt debatemne, så send det i en besked til os, og vi vil publicere det på siden. Mvh. Admins

facebook.com

Det er nu blevet vedtaget, at parkering på øen nu er lovligt. Tror I det sætter gang i den uddøende kordilgade? Er det et skub i den rigtige retning, eller er det ødelæggende for kordilgades charme?

facebook.com

Ja eller nej, til et asylcenter i Kalundborg. Hvad mener i?

facebook.com

Dit ansvar at rydde sne

Husk nu at få ryddet sneen, læs artiklen og se reglerne for snerydning.

facebook.com

Quiz

NEAR Kalundborg's Aktualitet og debatforum.