Top Local Places

Elbjerg

Røsnæsvej 204, Kalundborg, Denmark
Computers/technology

Description

ad

Videoovervågning - adgangskontrol - netværksløsninger - computerreparation (Hardware/ software) Vi  beskæftiger sig primært med projektering og installation af video overvågning, men der udføres også andre opgaver, som f.eks. projektering og installation af adgangskontrol, automatiske dørkontrol systemer, Installation af sikkerhedslys, IT netværk og computer reparation.

Normalt er vi særdeles konkurrencedygtige. Det skyldes, meget enkelt, lave faste omkostninger. Firmaets bemanding er på et minimum, og der er stort set ikke noget lager.

Selvfølgelig kan der være opgaver, hvor vi er i tvivl om løsningen, men i de tilfælde rådspørges eksperter indenfor de aktuelle områder. Med andre ord, vi har ikke en flok mennesker ansat, som skal aflønnes i perioder hvor der knap så meget at lave.

Det skal nævnes at vi altid anvender åbne systemer. D.v.s. komponenter som kan suppleres og udbygges med produkter af andre fabrikater. Desuden sørger vi for at kunden, ved arbejdets afslutning, får en grundig instruktion, og at alt nødvendig dokumentation bliver udleveret.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Elbjerg's post

VIDEOOVERVÅGNING MED PROFESSIONELT KAMERA Se såvel levende billeder, som optagne sekvenser over nettet. Mulighed for at modtage alarm. Vandalsikret Dome HD IP kamera, 4 mPixels, 4mm (Eller 2,8mm) objektiv, IR lys. SD micro slot (32 GB kort medfølger). Op til 128 GB. POE strømforsyning (Strøm via netværkskabel) PRIS (Incl. moms) Kr.: 2.365,00 NB: Billede eksempler er fra den tilbudte kamera type.

Photos from Elbjerg's post
facebook.com

Quiz

NEAR Elbjerg