Top Local Places

Hair-Zone Style & Trend Studio

Vesterled 19, Janderup, Denmark
Spas/beauty/personal care

Description

ad

Salonen hvor alle er velkomne. Her får du professionel rådgivning og behandling.

Lille frisør i Varde og Oksbøl området som har et stort opland så som Esbjerg, Ribe, Hvide Sande, Grindsted mf.

Her er der plads til alle og du får en kreativ frisør der sammen med dig udvilker netop DIN stil og en frisure der er nem for dig selv at styre.
Jeg bestræber mig på at tilfredshed er alfa og omega og du kommer ikke ud af salonen før vi begge er tilfredse med resultatet. :-)

Salonen åbnede 1. maj 2011 og det er gået støt op af bakke,  takket være alle i dejlige kunder der er med til at gøre min hverdag til noget helt specielt.
Jeg er en frisk pige på 44 år med begge ben solidt plantet i den jyske muld. Jeg elsker at deltage i kurserne der er en vigtig del af mit arbejde, for at jeg kan tilbyde dig en professionel og kreativ behandling indenfor hårmoden og farve trends.
det siges ude i byen at her kommer der kun rødhårede kunder ud af butikken... Jeg kan altså også lave de mere afdæmpede og naturlige frisurer og farver.
På skolen lærer vi alt muligt og ikke kun rød-orange og lilla hår :-)

Mit arbejde består i at rådgive og vejlede jer i hvad der kunne være flot, smart, moderne til jer og jeres type, og jeg trækker bestemt heller ikke noget ned over hovedet på jer som i ikke selv er indstillede på.


Jeg deltager i de fleste kurser i hele landet for at dygtiggøre mig og udvilke mig klippeteknisk for for at du kan få den bedste frisure der klæder dig og dit hår.
Min fritid går med min familie på camping og så er jeg meget aktiv indenfor div. støttegrupper for hhv. børnehaven og for sportsudøvere i vores lille by som er et utroligt positivt virke.Lukket GRUNDLOVSDAG

Nu med online booking se på hjemmesiden.

www.hair-zone.info

Parkering i gårdspladsen med indkørsel fra Rønne Alle.

CONTACT

Quiz

NEAR Hair-Zone Style & Trend Studio