Top Local Places

Reklamationer.dk

Hornebyvej 62A, Hornbæk, Denmark
Consulting/business services

Description

ad

Reklamationer.dk er en konsulentvirksomhed, der aktivt leverer god kundeservice for webshops. Reklamationer.dk er en konsulentvirksomhed, der bistår en række leverandørvirksomheder, typisk webshops, med at yde deres kunder (forbrugere eller B2B kunder) en sober og serviceorienteret behandling i de situationer, hvor en handel giver anledning til en reklamation.

At give kunder, der reklamerer, en positiv behandling og god oplevelse er et håndværk, som baserer sig på en grundliggende forståelse for en række problematikker og en professionel tilgang til opgaven.

En sådan tilgang og indstilling er ikke altid spidskompetencer er i enhver virksomhed. Som regel er virksomheder naturligvis fokuseret på salg, service og markedsføring mens reklamationer opfattes som noget negativt, eller i hvert fald et nødvendigt og til tider tidskrævende stykke arbejde.

Som kunde er man undertiden meget ked af det, og til tider måske ligefrem frustreret, når en vare, en serviceydelse eller en levering er fejlbehæftet eller mislykket. Udgangspunktet for en reklamation er derfor ofte en negativ forventning til leverandørens velvilje til at løse problemet.

Når to parter med disse forhåndsforventninger skal løse en reklamation, er der ikke noget at sige til, at det ofte går skævt. I situationer, hvor leverandøren ikke altid har tid til at svare telefonen, er en kritisk situation allerede under opsejling. For hvem kender ikke oplevelsen af dyb frustration, hvis telefonen ikke bliver svaret hos det firma man ønsker at kontakte når noget er gået skævt?


Det er her, Reklamationer.dk træder ind for at afhjælpe situationen. Vi er professionelle konsulenter, der har til opgave, at få håndteringen af reklamationer til at glide lettere og mere effektivt for begge parter. Både leverandører og kunder.

Reklamationer.dk er således ikke en forbrugerorganisation (eller et privatiseret forbrugerråd), hvor kunder kan henlægge sine klager. Vi er et konsulentfirma, der engageres af leverandører for at give deres kunder en bedre og smidigere forbrugeroplevelse, når en handel løber ind i problemer.

Er du forbruger eller kunde, og har fundet denne website, skyldes det måske, at du netop nu oplever en situation, hvor du synes det ville have været rart med en mere effektiv, nærværende og professionel respons på din sag end den du netop nu oplever?

Er dette tilfældet ville du måske gøre din leverandør en stor tjeneste, ved at påpege muligheden af, at anvende vores konsulentvirksomhed til deres reklamationshåndtering. En anbefaling, vi naturligvis vil værdsætte.

CONTACT

Quiz