Top Local Places

Stenhus Fodbold College

Stenhusvej 20, Holbæk, Denmark
School

Description

ad

Stenhus Fodbold College er en skole for unge fodboldtalenter. Her kan du træne på højt plan og tage en solid uddannelse sammen med dine kammerater.
Få sved på panden og en god uddannelse. Stenhus Fodbold College giver drenge og piger mulighed for at kombinere eliteidræt med en ungdomsuddannelse. Som elev på skolen træner du under optimale forhold, møder nye udfordringer og får det bedste ud af dit potentiale. Samtidig deler du tiden på gymnasium eller HF med andre unge, der også brænder for fodbold.
Stenhus Gymnasium og HF og Stenhus Kostskole danner i fællesskab de fysiske rammer for Stenhus Fodbold College. De to skoler ligger side om side i grønne omgivelser på Stenhusvej i Holbæk.
Skolen råder over flere haller, styrketræningslokale og udendørs træningsfaciliteter - blandt andet kunstgræsbane.
Som elev på Stenhus Fodbold College kan du forvente individuel talentudvikling, teamwork og samarbejde, fysiske test, deltagelse i DM for gymnasier, studietur, gode kammerater og trænerer, der udfordrer dig fysisk og mentalt. Endelig får du en collegevejleder, der sikrer dig et frugtbart samspil mellem skole og træning.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Stenhus Fodbold College's post

1-2-3 Stenhus!! 😄 Pokalkampen imod Hillerød GI fra Kvindeserie Øst (2 rækker over os!) blev vundet 2-0 efter en super flot indsats fra pigerne! Alle kæmpede til sidste fløjt og sejren var så fortjent! Tusind tak for den fantastiske opbakning fra tilskuerrækkerne - vi håber at se jer igen d. 14. juni kl 18:30 hvor vi spiller sidste turneringskamp på hjemmebane - vindes denne kamp rykker vi op i Kvindesjællandsserien! Så kom ud og støt os på stadionbanen ved Stenhus Gymnasium og HF 😊

Photos from Stenhus Fodbold College's post
facebook.com

Kære alle! Vi vil gerne gøre jer opmærksomme på, at pigerne fra Stenhus Fodboldcollege i morgen (onsdag d. 8. juni 2016) spiller en vigtig kamp kl. 19 på stadion! Kom ud og hep :) Der vil være gratis kaffe og lidt kage/chokolade efter først til mølle princippet! Det er 3. runde i pokalturneringen for senior kvinder og vi møder Hillerød, der ligger 2 rækker over os. Ligeledes skal pigerne spille den sidste turneringskamp tirsdag d. 14. juni 2016 kl. 18:30 på stadion. Vindes denne kamp rykker vi en række op (i Kvindesjællandsserien - senior)! Så kom også ud og hep her! Vi har brug for jeres støtte! :) Der vil selvfølgelig også være gratis kaffe og kage/chokolade til denne kamp. Mvh Lotte og Peer Trænere på Stenhus Fodbold College for piger

facebook.com

Kampen endte 1-1 her til aften. Førte det meste af kampen efter en tidlig scoring af Nicole og havde mange chancer undervejs. Pigerne kæmpede godt og havde fortjent at vinde, men sådan går det ikke altid. Vi har vundet vores kamp på fredag 3-0, da modstander ikke stiller op, så vi skal bare vinde kampen tirsdag, så er vi mestre :-) inden da har vi en spændende pokalkamp onsdag aften kl. 19.00 hjemme imod Hillerød. Kom og hep! Vh. Peer

facebook.com

Timeline Photos

Så har pigerne spillet færdig i Sundbyøsterhallen og det blev desværre ikke til en podieplads i år - men vi må på banen igen til næste år! Godt arbejdet piger 💪😊

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Stenhus Fodbold College's post

I dag skrev træner Lotte Rasmussen sig ind i historiebøgerne med en bronze medalje ved det første DM i Fodtennis nogensinde! Lige nu er doublerne i fuld gang og her har Stenhus 2 hold med 😄 1-2-3 Stenhus!

Photos from Stenhus Fodbold College's post
facebook.com

Photos from Stenhus Fodbold College's post

Dagbog fredag d. 4/3-16: Dagen startede med lyn og torden, men heldigvis stoppede det og så var det tid til kamp. Peer og Julie havde delt holdet ind i to lige stærke hold, som skulle dyste om vigtige point i den interne konkurrence. Kampen forløb super godt, pigerne spillede efter de principper vi havde trænet på turen. Kampen endte 2-2 og så var det selvfølgelig tid til straffespark, som blåt hold vandt.. Herefter gik turen hjemad og efter en flyvetur på 3,5 time var vi igen hjemme i kolde Danmark. Tak for Tyrkiet for varme og gode omgivelser og tak til pigerne, Peer og Julie for en super fed tur :-)

Photos from Stenhus Fodbold College's post
facebook.com

Photos from Stenhus Fodbold College's post

Dagbog - torsdag d. 3/3-16 Efter den positive oplevelse med gårsdagen kamp, bestod vores morgentræning af både interval- og restitutionstræning. Efter træning fik vi lækker frokost, hvor efter turen gik til byen Antalya. Fodboldtøjet blev skiftet ud med sommertøj og sandaler, og alle var klar til at udforske de tyrkiske gader og butikker. Der var blandt andet nogen der besøgte byens moské 🕌 Tilbage på hotellet fik vi aftensmad og aftenunderholdningen kunne gå i gang. Der var arrangeret bowling og høj musik. Det var en super sidste aften og alle var i højt humør.

Photos from Stenhus Fodbold College's post
facebook.com

Photos from Stenhus Fodbold College's post

Dagbog - onsdag d. 3/3-16 På grund af kampdag fik vi lov til at sove en time længere. Vi startede kampdagen ud med at spise morgenmad. Derefter var der en times træning med fokus på den kommende kamp. Kl. 13:30 spiste vi frokost på hotellet. Derefter skulle der hviles og forberedes til kamp. Kl. 14.30 var der taktikmøde. Der var fokus på målsætningerne i kampen og det mentale. Kl. 18 var kampstart. Kampen blev spillet mod AntalyaSpor 1207, som spiller i 1 div. Kampen var meget intens og spændende. Der blev gået til den. Vi kom bagud 2-0, men kæmpede os op til 2-2. Det var nogen super dygtige piger, og de gav os meget modstand. Kampen endte med et flot nederlag på 5-3. Vi fik opfyldt vores målsætning om at score på hjørnespark. Kl. 20:30 var der aftensmad, og evaluering af kampen. Dagen blev sluttet af med hygge på værelserne.

Photos from Stenhus Fodbold College's post
facebook.com

Timeline Photos

Woop, woop..! Stenhus pigerne skulle her til aften prøve kræfter med et 1.div hold fra Antalya. Vi tabte 5-3, men til dato den flotteste kamp vi nogensinde har spillet. Virkelig godt gået piger! High five!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Stenhus Fodbold College's post

Dagbog - tirsdag d. 2/3-16: Vi startede dagen ud med morgenmad på vores hotel kl. 07:30, inden dagens første træning. Vi startede træningen ud med Core træning (mave/ryg/arm), efterfulgt af 11:11 med fokus på de hjørnespark vi lavede i grupper aftenen forinden. Kl. 12:30 spiste vi frokost på hotellet, og herefter var der tid til lidt hygge ved poolen eller stranden, inden vi havde vores næste træningspas. I dagens sidste træningspas, havde vi fokus individuel træning, hvor man kunne vælge, hvad man gerne ville øve sig mere på. Super fedt at få lov til at fordybe sig i nogle af de elementer vi gerne individuelt ville forbedre. Kl. 19:00 spiste vi aftensmad på hotellet, og herefter skulle vi lave dagens underholdning. Vores underholdning bestod af en række forskellige konkurrencer, som holdet i grupper skulle konkurrer i. Billederne herunder er fra menneske-pyramide-konkurrencen, det var en rigtig hyggelig aften og der var grin over hele linjen. Vi sluttede dagen af med hygge på værelserne.

Photos from Stenhus Fodbold College's post
facebook.com

Photos from Stenhus Fodbold College's post

Dagbog – mandag 29/2-16 Dagen ud med lækker morgenmad som vi skal have indtaget inden kl. 08:00. Kl. 09 tog vi til dagens første træning, hvor vi havde fokus på omstillingsspil og teknisk træning. Vi fik derefter lov til at spille 11 mod 11, da vi er så heldige i år at være nok til to hold 😀 Kl. 12:30 er der frokost og tiden mellem frokosten og træningen kl. 15:30 blev brugt ved/i poolen. Kl. 15:15 mødes vi samlet, hvorefter vi følges til træningsbanen, som kun ligger 600 meter fra hotellet. I eftermiddagstræningen havde vi fokus på det offensive og defensive spil. Efter træningen gik vi ned til stranden, hvor vi lavede løb-og styrke workout i 15 min. Kl. 19 var der aftensmad, og efter vi havde spist fik vi til opgave at lave to hjørnesparkskombinationer, som vi bagefter skulle fremlægge for de andre på holdet. Efter vi havde fremlagt de forskellige hjørnesparkskombinationer, var der aftensaktivitet. Som aftenaktivitet var der en quiz om spillerne på holdet, og bagefter blev spillerne delt op i 4 fire hold. De blev bedt om at vælge en dyrelyd, som de skulle bruge når de skulle nynne en sang som de andre på holdet skulle gætte. Herefter var der ”fri-leg”, som blev brugt på hygge på værelserne 😃 Alt i alt en perfekt start på en god uge 😎

Photos from Stenhus Fodbold College's post
facebook.com

Timeline Photos

Antalya here we come! 5 dage med masser af træning, kamp mod 1207 antalyaspor, hygge og solskin i kikkerten 😎

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Stenhus Fodbold College