Top Local Places

Gaardstronomi

Næsbyvej 13, Orø, Holbæk, Denmark
Restaurant/cafe

Description

ad

Ild, lugten af brænde, duften af friske krydderurter og synet af friskbagt brød. Ild, lugten af brænde, duften af friske krydderurter og synet af friskbagt brød.
Det er oplevelsen, når man træder ind i den gamle hestestald på Langdalgård. Det er her vi har bygget vores landkøkken. Et køkken, der er stærkt inspireret af det sydlandske. Hvorfor? fordi det smager fantastisk – simpel og rustik mad, der lader råvarerne tale for sig selv.
Vores brændefyrede stenovn buldrer derudaf og heri laver vi alt vores mad fra bunden. Pizza, brød, bøffer og marmelade… og med undtagelse af vores hjemmelavede is og  espresso.
På Gaardstronomi laver vi pizza – på den gode måde, syntes vi, med masser af kvalitet og kærlighed. Tro mod årstiderne dyrker vi også selv tomater til tomatsaucen, kartofler til topping, salat, krydderurter og meget andet. Udover pizza bager vi også godt italiensk brød og madbrød. I gårdbutikken sælger vi foruden vores pizza og mad, frugt og grønt, et lille sortiment af delikatesser/varer enten fra eget køkken eller særligt håndplukket udefra.
Ikke uden mine stiletter, sagde Amalie til Christian da gården blev købt. Derfor prøver vi at skabe en stemning, hvor der er plads til stiletter og gummistøvler. Så masser af blomster, krydderurter, glutenfri pizza og en to-go latte til pigerne. Espresso, Wifi og lokal øl til drengene. Hjemmelavet is,  2 selskabelige drenge og legeplads til ungerne.

Vi dyrker alt sprøjtefrit og bæredygtigt, og  vores to-go emballage er lavet af komposterbart bæredygtige materialer, så de forurener mindst muligt.
Al vores mad er til at tage med hjem eller på udflugt. Når vejret er til det, kan man også sidde ved vores langborde på gårdspladsen eller på legepladsen – og hvis der er plads, i det åbne køkken.

CONTACT

Quiz

NEAR Gaardstronomi