Top Local Places

Børnehjemmet Fjordbakken

Kalundborgvej 48, Holbæk, Denmark
Non-Governmental Organization (NGO)

Description

ad

Børnehjemmet Fjordbakke eller Centralmissionens Spædbørnehjem Fjordbakken var et børnehjem i Holbæk, ud til Holbæk Fjord, hvorfra jeg blev bortadapteret.
Det lå i en stor villa (billedet har jeg tyvhugget på en anden hjemmeside).  Børnehjemmet Fjordbakken eller Centralmissionens Spædbørnehjem Fjordbakken var et børnehjem i Holbæk, Ud til Holbæk Fjord, hvorfra jeg blev bordadapteret.
Det lå i en stor villa (billedet har jeg hugget fra en anden hjemmeside), og der stod vugger udenfor, som blev passet af barneplejesker i blå uniformer.
Siden er oprettet, som et samlingssted, for børn, som har boet her, forældre (B-forældre) til børn, som har boet her, adaptivforældre, som har fået børn herfra (A-forældre) tidligere medarbejdere / plejesker, og andre med relevante informationer, om børnehjemmet, børnene, eller plejeskerne, så man kan opbygge kontakter, hvis man savner andre børn herfra.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

"Stjålne" billeder 😊

facebook.com

Børnehjemmet Fjordbakken's cover photo

Børnehjemmet Fjordbakken's cover photo
facebook.com

Børnehjemmet Fjordbakken's cover photo

Børnehjemmet Fjordbakken's cover photo
facebook.com

Min adaptivmor er opvokset i Holbæk, ikke langt fra børnehjemmet, og hun fortæller om, hvordan hun som barn er gået forbi, og har kikket igennem hegnet, på alle de vugger, som stod udenfor, og på plejerskerne i deres lyseblå kjoler, og om hvordan hun fantaserede om, at komme ind som barneplejer, når hun blev stor.

facebook.com

Quiz

NEAR Børnehjemmet Fjordbakken