Top Local Places

Munkholm is & pølser

Munkholmvej 315, Holbæk, Denmark
Gelato Shop

Description

ad

Stedet hvor man altid får en god fast food oplevelse. Her nyder man et godt selskab med udsigt over fjorden,

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Butikken lukker tidligt i dag grundet kulden og de manglende kunder. Bliv endelig hjemme i de varme stuer 🙂 Vi ses imorgen fra kl 10

facebook.com

GRATIS SODAVAND! Da vi har en lettere vandskade, har butikken lukket i dag. Til gengæld tilbyder vi alle kunder en gratis sodavand fra imorgen fredag, og resten af weekenden når der bestilles en variant af husets burger. Prøv eksempelvis den nye husets burger med blue cheese og bløde løg!? Ses vi?

facebook.com

Fra på fredag står vi klar i butikken til en ny sæson 😁

facebook.com

Hej alle, det var meningen vi skulle åbne op for sæsonen imorgen. Men grundet vejret må vi desværre udskyde det til vi har lidt flere grader i butikken. Vi kommer naturligvis med en opdatering snarest muligt. God weekend 🙏🏼

facebook.com

En ny sæson lurer, vi starter op d. 3 marts. Det betyder nye spændende tiltag, men det betyder også, at der skal nye ansigter til at tage imod de glade kunder. Så er du mellem 14-16 år og har en frisk udadvendt personlighed? Så tag fat på Christian og lad os se, om Munkholm er noget for dig!? Webeffect@outlook.dk eller 22649911

facebook.com

Munkholm takker for en super fed stemning ved årets oktoberfest med dejlige mennesker 😜😅 Lig gerne jeres billeder og vids op! Vi håber alle er kommet sikkert hjem!?

facebook.com

Så er teltet rejst og vi er klar til et brag af en Oktoberfest! 🍻🎊 Har du stadigvæk ikke nogen planer på lørdag, kan du købe en billet til 150 kr. på mobilepay 22649911.

facebook.com

Praktisk information! Imorgen mandag holder butikken lukket da vi skal rejse telt til Oktoberfesten d. 7 oktober. (Der er stadig billetter tilbage) Sidste åbningsdag for denne sæson er d. 29 oktober.

facebook.com

Tak for besøget venner 🙏🏼

facebook.com

Dejligt med en stor samling bikere sidst på sæsonen.

facebook.com

Kære alle, en lille ændring til årets oktoberfest. Istedet for svineskank, serverer vi lækker nakkefilet.

facebook.com

Om mindre end 1 måned skal der danses på bænkene i det store øltelt på Munkholm. 3 TING DU IKKE VIDSTE #Oktoberfest 1. Mænd bærer lederhosen og i den forbindelse, spiser man normalt kyllinger. De fedtede fingre tørres af i bukserne for at smøre og pleje dem. 2. Kvinderne bærer Dirndl. Vær opmærksom på, hvor knuden bindes på kjolens forklæde. Hvis knuden er bundet på kvindens venstre side, betyder det, at hun er single, mens en knude på højre side betyder, at hun er gift eller i forhold. 3. Hvis du sætter din fod på bordet, mens du står på bænkene og danser, melder du dig frivilligt til at bunde 1 liter øl foran det hujende og heppende folk. Køb din billet i butikken eller via Mobilepay på 22649911 (150,- pr person) inkl. mad!

facebook.com

Quiz

NEAR Munkholm is & pølser

Nuetsu-Do Jka

Holbæk, Denmark
Local business