Top Local Places

Hotel Amerika

Amerikavej 48, Hobro, Denmark
Hotel

Description

ad

Hotel Amerika - et hotel beliggende i et naturskønt område i Østerskoven ved Hobro, med små grusbelagte stier ned mod Hobro Havn og Mariager Fjord. Vi bestræber os på, at oplevelsen er den samme hver gang, kvaliteten og maden er i top, og at omgivelserne er hyggelige. Vores sans for kvalitet, og ønsket om at skabe gode oplevelser for vores gæster, præger vores dagligdag og er med til at skabe rammerne for et velfungerende hotel.

Hotel Amerika er i dag et moderne 4-stjernet hotel, med 66 værelser og med faciliteter af høj standard, uanset om man skal afholde fest, weekendophold, konference eller er gæst på vores hotel.

Vor á la carte restaurant finder man i et hyggeligt stilfuldt miljø, smukt møbleret og med pragtfuld udsigt til skoven. Vor køkkenchef tilbyder et varierende udvalg af absolut veltilberedte retter, af årstidens bedste råvarer, hvilket må betegnes som mad i særklasse. Desuden er der hver dag mulighed, for at få en dejlig frokost samt eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage.

Gratis parkering, samt gratis trådløs internet WIFI i konferencen, restaurant, lobby såvel som på vore værelser, kort sagt overalt hvor du befinder på Hotel Amerika

Vi glæder os til at byde Dem velkommen på Hotel Amerika.

CONTACT

Quiz