Top Local Places

Badminton Roskilde

Herregårdsvej 48, Himmelev, Denmark
Sports Club

Description

ad

Velkommen til Badminton Roskildes officielle facebookside! 1. juni 2013 blev Badminton Roskilde stiftet på fundamentet på de to tidligere badmintonklubber i Roskilde: RBC-59 og H.B.K. Roskilde/Himmelev-Badmintonklub. Det er to klubber med store traditioner og som er stærkt forankret i Roskilde. disse traditioner videreføres i den nye store samlede Badmintonklub.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så er vi nået til 2018, og alle træninger i både Senior og Ungdom er kommet igang igen. Hvis du - eller nogen du kender - har lyst til at være lidt mere aktiv eller hygge jer med at spille badminton har i muligheden her i det nye år. Hvis du er mellem 18-25 kan du møde op hver mandag kl 1900 i Lynghøjhallen (Lynghøjen 107, 4000 Roskilde) hvor der vil stå en træner klar med ketchere, bolde og god energi. Det eneste det kræver er et par indendørssko, sportstøj og 40 kr. pr. træning. Alle træninger og aktiviteter for dette hold ligger på holdsport, hvor man samtidig melder om man kommer til træningen. https://www.holdsport.dk/team_invitation/100693/c59548a053d164d7a8977da6251b975fe24727fa Hvis der er nogle spørgsmål til træningen kan de stilles til Christoffer Müller enten på e-mail: Chrille1998@gmail.com, på tlf: 61608500 eller her på facebook.

facebook.com

Holdrunde 6: Badminton Roskilde 1 mod Gentofte 3 & Badminton Roskilde 2 mod HB2000: To super flotte og vigtige sejre blev i weekenden hevet hjem. Badminton Roskilde 1 spillede i weekenden en særdeles vigtig kamp mod Gentofte 2 om en placering i oprykningspillet til 2. division. Badminton Roskilde gjorde rent bord og tog alle 3 point med en suveræn sejr på 12 -1 og ligger nu på en 3. plads i puljen. 2 forrygende mixer Emma/Kristian og Petra/Rasmus hev sejre hjem. Og Emma der var med på første holdet for første gang i denne sæson var særdeles velspillende. Og Julie i 2. dame single hev en sikker sejre hjem i 2 sæt. Desværre måtte Rikke i 1. dame single se sig besejret af en stærkt spillende kvinde fra Gentofte. Efter første 2 runder stod det således 3-1. Herefter tog de 4 ”power boys” 4 herre singler, og derefter var stillingen 7-1 og en sejr hjemme i holdkampen. Og så var det vores ”power girls” i 2 dame doubler der gjorde rent bord…….og med en stilling på 9-1 var alle 3 point hjemme. Ikke desto mindre fortsatte herrerne sejres rækken med sejre i alle 3 herre double. Super godt gået piger og drenge……I sparkede bare røv. TILLYKKE med sejren 12- 1. Badminton Roskilde 2 spillede i weekenden en vigtig kamp om at komme væk fra sidste pladsen i puljen i Danmarks serien. Badminton Roskilde hev en sejr hjem på 9-4 og dermed 3 point. Dermed kom Badminton Roskilde væk fra sidste pladsen – super flot og vigtig for at undgå nedrykning senere på sæsonen. Der var ”Power-power girls” på banerne og begge dame singler og begge dame doubler blev hevet hjem. Desuden var det godt at se Frederik Holm tilbage (under navnet Manniche) hjem vendt fra det store udland. På herre siden var Anders og Mikkel flot spillende og vandt i hhv. 2. og 4. herre single. I herre doublerne hev den SÆRDELES (både målt på spil og alder) rutinerede herre double Anders/Henrik en sejr hjem, og dermed var den samlede sejr hjemme og 3 point. Også Frederik / Mikkel vandt og dermed en samlet sejr på 9-4. Badminton Roskilde 3 spillede allerede i onsdags - et lokal opgør mod Jyllinge. Her viste 3. holdet endnu engang super spil - og slutresultatet blev en sejr på 10-3. Badminton Roskilde 3 ligger nu nr. 1 i puljen :-). Badminton Roskilde 4 skulle også have været i aktion i weekenden, men modstanderne måtte melde afbud - og dermed en 13-0 sejr!

facebook.com

Så er BR klar på banen til 2017's sidste Holdkamp. Både 1 og 2 holdet går ind i vigtige kampe der vil sætte målene i playoff runderne. #mere_fælles #tv2sport #Roskilde

facebook.com

Holdrunde 4: Badminton Roskilde vinder 10 over Holbæk 3 Badminton Roskilde sparkede atter r…. i weekenden og vandt i 3 divisions opgøret 10-3 over Holbæk. Badminton Roskilde lagde stærkt ud og kom foran 4 – 0 efter begge mix doubler og begge damesingler blev vundet. Petra Ulriksen og Kristian Kræmer vandt en drabelig mix double med 21-19 i tredje sæt. Super indsats. Også en uvant konstellation i anden mix med Julie Frost og Michael Rasmussen gjorde det godt og vandt anden mix double. Og ligeledes vandt både Rikke Madsen og Cecilie Dahl damesinglerne…..girl power.... I herre singlerne 1. og 2. hev Patrick Abildgaard og Rendy Ismanto sejre hjem, mens Jeppe Theisen og Rasmus Jensen desværre tabte 3. og 4. Herefter stod det 6 – 2. I dame doublerne vandt Petra og Cecilie efter en spændende kamp mens Rikke og Julie tabte. Herefter gjorde ”mændene” rent bord i alle 3 herre doubler og det samlede resultat blev 10-3. Efter sejren var der tid til cat walk. En tak til sponsorerne. Herunder ses Kristian Kræmer der fremviser den nye collection fra Spar Nord. Ligeledes fremviser Patrick i siddende stilling collectionen fra Tec-SolutionZ og Primero 3 point på kontoen og der styres nu mod toppen af 3 division. Flot indsats. 2. holdet mødte Solrød 5 i denne runde. Holdet kom godt fra start og førte 3-1 efter første runde. Desværre blev det kun til en enkelt hs sejr og så var stillingen 4-4. 3 hs var ellers meget tæt på, men tabte desværre i ombolde i 3. sæt. Med damedoublerne på banen sikrede holdet sig to sejre og stillingen var nu 6-4. Til slut fik holdet desværre ingen sejre i herredoublerne og tabte derved 6-7. 3. holdet mødte Viskinge, heldigvis på hjemmebane. OG så lykkedes det - 3 point på kontoen til BR 3. Mixerne og pigerne fortsatte den gode stil og vandt deres kampe. Så var det tid til herresingler og her vandt vi 3 ud af 4, fantastisk! Til sidst nupper vi 2 damedoubler og 1 herredouble - og resultatet blev hermed en sejr på 10-3 til BR 3.

facebook.com

Sejr i A-række turnering i DD! Rikke Madsen vinder A-række turnering i Dame double I weekenden 14.-15. oktober vandt Rikke Madsen, Badminton Roskilde, en flot første plads i Dame double med makkeren Sofie Nyvang fra Skovshoved. Turneringen blev spillet i NBK Amager. Sejren kom hjem uden at afgive sæt under vejs. Ikke desto mindre blev det en tæt finale der blev vundet af Rikke og Sofie 22/20 21/19. Endnu et flot resultat og et stort tillykke med sejren til Rikke Madsen, Badminton Roskilde.

facebook.com

Holdrunde 3: Badminton Roskilde 1 mod Hvidovre 2 Badminton Roskilde sparked r…. i weekenden og vandt i 3 divisions opgøret 8-5 over Hvidovre 2. I mix double lagde badminton Roskilde ud med Kristian Kræmer og Olivia Mikkelsen, der på det nærmeste tværede modstanderen ud og vandt i sikker stil 21-11 21-8. I anden mix double havde Rasmus Jensen debut i mix double sammen med Petra Ulriksen. En god indsats men de tabte desværre 18/21 15/21. I dame single spillede Rikke Madsen en ualmindelig spændende kamp der tangerede en gyserfilm (og ja - motorsavs massakren). Rikke vandt 21/23, 22/20 28/26…..Rikke; det må du ikke gøre mod publikum. I anden single havde Cecilie debut på første holdet og gjorde en flot debut men måtte desværre inkassere et nederlag. Alle herre singler Patrick, Michael, Rendy og Jeppe gjorde rent bord og vandt i ren ”James Bond” stil alle kampe i 2 sæt. Patrick Seitzberg Abildgaard var tilbage efter skadespause og spillede således for første gang på holdet i denne sæson. I dame doublerne tog Petra og Olivia en sejr hjem mens Cecilie og Rikke tabte. Inden herre doublerne blev spillet var stilling 7-3 og en enkelt herre double skulle hives hjem. Det blev gjort i første herre double efter Kristian og Patrick havde ryggen mod muren og flere match bolde mod sig. Kristian og Patrick vandt 22/20 i tredje sæt. 2. og 3. herre double tabte………men men men…….sejr til Badminton Roskilde 8-5 og dermed sejr 3 point. Badminton Roskilde 2 mod Gladsaxe Badminton Roskilde 2 spillede mod Gladsaxe i Danmarksserien og tabte desværre til topholdet med 3-10. Sejr i begge damedoubler samt i anden dame single var vidne om at pigerne Emilie, Katrine, Michelle, Emma, gjorde det godt. Badminton Roskilde 3 mod Kirke Hyllinge-Skibby 2 Badminton Roskilde 3 spillede mod Kirke Hyllinge-Skibby 2 i serie 1. Holdet lagde godt ud med at vinde de to mixer og damesingler i flot stil. Derefter fulgte fine herresingler, som Badminton Roskilde desværre tabte. De to damedoubler vandt overbevisende og så var det herredoublernes tur. Her blev det til en enkelt sejr og dermed resultatet 7-6 til Badminton Roskilde.

facebook.com

Så har vi første udgave af BRTV sæson 17/18, denne gang med Patrick Seitzberg der har set til fra sidelinjen de sidste 2 holdkampe. #Mere_Fælles #BadmintonRoskilde

facebook.com

Så har seniorholdene igen været i aktion henover weekenden, dog med blandede resultater. Dog er der god vilje og en forventning om at klare os bedre senere, da vi stadig har en del spillere ude med skader, dog var fansene klar i alle haller. BR1 mødte i 3. divisionen Værløse på udebane, og trækker desværre et nederlag på 5-8. De ligger nu nr. 7 i puljen med 1 pt efter 2 runder. BR2 var også på udebane, og mødte denne gang et stærkt Lyngbyhold. Andenholdet kom ikke helskindet fra denne oplevelse, og blev desværre slået 0-13. De ligger nu på 8. pladsen i Danmarksserien med 0 pt. efter 2 runder. BR3 var på hjemmebane til en 2x holdkamp, og fortsatte den gode stime med en 7-6 sejr over Stenløse som de tidligere stod lige med. Med den sejr i Serie 1 overtog tredjeholdet en delt 2. plads med Viskinge med 4 pt. Hvis de fortsætter på denne måde kan vi se frem til et oprykningsspil. BR4 var også på hjemmebane, men klarede sig uheldigvis ikke lige så godt som tredjeholdet. De taber desværre 4-9 til Brøndby Strand. Det gør at de desværre starter sæsonen under oprykningsstregen, og skal kæmpe en hård kamp for at nå op. Vi giver dog ikke op, og både 1. og 2. holdet er på hjemmebane igen d. 7 Oktober fra kl 14.

facebook.com

[See English translation below] Nu har Senior Student træningen haft sin ilddåb, og vi er kommet rigtig godt igang. Første uge var der 4 ildsjæle, mens deltagerantallet i anden uge allerede var steget til 9. Vi har stadig plads til flere med gejst og spillelyst, det eneste det kræver er et par indendørssportssko og en portion godt humør. Træningen foregår hver mandag fra 19:00-20:30 i lynghøjhallen i Svogerslev. Aldersgruppen er ca. for unge i alderen 18-25, men hvis du rammer forbi aldersgruppen med et par år er du velkommen alligevel. Tilmeld dig facebookgruppen "Senior Student in Badminton Roskilde" eller kontakt træner Christoffer Müller på tlf. 61608500, mail: Chrille1998@gmail.com, eller skriv til ham på facebook. --------- Now the Senior Student's training has had it's grand opening, and it started well. In the first week there were 4 enthusiasts, while the number of participants in the second week already rose to 9. We still have room for more with spirit and drive, all it takes is a pair of indoor sports shoes. The training takes place every Monday from 19:00 to 20:30 in Lynghøjhallen in Svogerslev. The age group is approx. for young people aged 18-25, but if you miss the age group by a few years you are welcome anyway. Join the facebook group "Senior Student in Badminton Roskilde" or contact coach Christoffer Müller by phone 61608500, mail: Chrille1998@gmail.com, or write to him on facebook.

facebook.com

Så er vi nået til holdkampsrunden vi alle har ventet på! 3 af BR's seniorhold spiller på hjemmebane, og det skal fejres. Førsteholdet tager i mod Gentofte, andenholdet Hvidovre HB2000 og fjerdeholdet møder det ene af Herlev's hold.

facebook.com

Efter at have rejst til Københavnsområdet til sidste holdkamp er det nu tid til at uddele tæsk på hjemmebane. Denne gang er det Hvidovre og Gladsaxe-Søborg der rejser hjem uden en sejr i baggagen.

facebook.com

Se Badminton Roskildes yngste - og ældste - spillere komme i aktion for første gang i år, når både 3 og 4.holdet skal spille på hjemmebane, og forhåbentlig sende både Stenløse og Brøndby Strand hjem med minus på kontoen.

facebook.com

Quiz

NEAR Badminton Roskilde