Top Local Places

Kunst & Kaffe

Skoletoften 7, Sinding, Herning, Denmark
Arts/entertainment/nightlife

Description

ad

Kunst & Kaffe, en afdeling under Sinding GIF. Lokale kunstnere, kunsthåndværkere og kreative sjæle udstiller deres værker i SportsCaféen i Midtpunktet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Hyggecaféen, hvor der også er plads til andre end strikke-entusiaster. Der er nemlig ved disse aftner også mulighed for f.eks. pileflet, kortspil, øl-/vinsmagning, diskussionsklub, aktiviteter i multiværkstedet og hvad der ellers kan være lyst og opbakning til – kun fantasien (og lokalerne) sætter grænserne. Denne sæsons aftner med Hyggecaféen bliver onsdage fra kl. 19.00 til 21.30, hhv. 12. oktober, 9. november, 7. december i 2016 og 11. januar, 8. februar, 8. marts, 5. april i 2017. Bliver der arrangeret andre ting end ”tag det med, som du har gang i”, vil det blive annonceret her siden, og på www.sindinggif.dk. Vi glæder os til at se dig og høre om dine idéer!

Timeline Photos
facebook.com

- - - - - - HYGGECAFÉ - - - - - - STRIKKEFESTIVAL - - - - - - I næste sæson i Hyggecaféen mødes vi onsdag aftner fra kl. 19.00 – 21.30, og datoerne bliver: 12. oktober, 9. november, 7. december i 2016 og 11. januar, 8. februar, 8. marts, 5. april i 2017. Har du lyst til ny inspiration, så tag med til strikkefestival på Jegindø og i Brande: http://strikkefestival.net/ http://brandestrik.com/strikkehklefestival-2016/ Hvis I giver mig besked om, hvorvidt I kan og har lyst til at tage til én eller begge strikkefestivaler, så vil jeg prøve at organisere samkørsel. På gensyn! Kunst & Kaffe Marianne Damgaard

facebook.com

Photos from Kunst & Kaffe's post

Tak til gæster og kunstnere for et par super skønne udstillingsdage ved årets byfest..!!!

Photos from Kunst & Kaffe's post
facebook.com

Photos from Kunst & Kaffe's post

NYT KUNSTVÆRK Nu hænger det nye kunstværk og svajer i ovenlysrummet i Sports Caféen. Vi har – godt hjulpet af en masse gæster – drejet 96 ”krøller”. Hver af disse ”krøller” repræsenterer 10 personer, og dermed i alt det samlede antal beboere i Sinding-Ørre. Aldersgrupperne har hver deres blå eller hvide farve, som nu hænger og spiller op til himlens skiftende farver. En flok skønne mennesker i bevægelse og sammenhæng! Tusind tak til alle som har bidraget til dette kunstværk..!!!

Photos from Kunst & Kaffe's post
facebook.com

Photos from Kunst & Kaffe's post

Udstillingen i Sports Caféen er nu klar til årets Byfest! Kom og se de mange spændende kreationer lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 11-13. I år kan du selv være med til at lave et helt nyt kunstværk, hvor alle beboerne i Sinding-Ørre symbolsk indgår, og fremover vil komme til at pryde ovenlysrummet i Sports Caféen. Der er også mulighed for at lave din helt personlige notesbog. Vi ses!

Photos from Kunst & Kaffe's post
facebook.com

HYGGECAFÉ - nu er det sidste chance i denne sæson for en hyggestund med vores håndarbejde, inden det hele lægges til side til fordel for det længe ventede udeliv. Onsdag d. 6. april kl. 19.00 i Sportscaféen. Så tag naboen under armen og kom til endnu en hyggelig aften.

facebook.com

Timeline Photos

HYGGECAFÉ Onsdag d. 9. marts kl. 19.00 i Sports Caféen. Det er desværre ikke lykkedes os at arrangere blomsterinspiration denne aften, men Hyggecafé er der alligevel. Og du er som altid meget velkommen til en hyggelig aften med strik, hækling, tegning og en god snak. Kom også meget gerne med idéer til forårs- og påskedekorationer, så kan vi måske inspirere hinanden alligevel. Vi ses!

Timeline Photos
facebook.com

HYGGECAFÉ - strik, hækling, andet håndarbejde, debat, diskussion, snak og gensyn med TV-midtvest's "Kludetæppet" er bare nogle af de emner, som du kan vælge mellem til næste Hyggecafé. Onsdag d. 13. januar kl. 19.00 i Sportscaféen. Tag naboen under armen og kom til en hyggelig aften.

facebook.com

Quiz

NEAR Kunst & Kaffe

Restaurant Flammen

Herning, Denmark
Buffet Restaurant

Casa De Gulle

Herning, Denmark
Local business

Tissamalla

Herning, Denmark
Local business