Top Local Places

Hedensted Dyreklinik /Dyrlægegruppen Hedensted I/S

Plutovej 1, Hedensted, Denmark
Veterinarian

Description

ad

Dyrlægegruppen Hedensted I/S er en blandet dyrlægepraksis med en stor smådyrsklinik. Dyrlægegruppen Hedensted I/S er en mindre blandet praksis beliggende på Plutovej 1 i Hedensted. Vi behandler hunde, katte og mindre kæledyr på Hedensted Dyreklinik, samt heste, køer, får og svin i udkørende praksis. Vi sætter kunden i centrum og prøver altid at finde en løsning, der passer til hver enkelt dyr og ejer.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Der var reception på klinikken i dag i anledning af at Carina Dahl er blevet partner. Mange tak til alle jer der kom forbi med gaver og rosende ord. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag.🎂🍷

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Milo går glad hjem med sin julegave 🎅 God weekend derude 🤶

facebook.com

Var det noget med et hundeløb? -er du heldig, kan du løbe med os fra klinikken (Eller gå)😊🐕

facebook.com

facebook.com

En hurtig julekonkurrence - første rigtige svar vinder en pose godbidder! Vi har netop haft disse 3 dejlige hvalpe inde til 4 mdrs. vaccination. Kan du gætte hvilken race?

facebook.com

facebook.com

Glædelig 3. December 🎅🏼🤶🏻

facebook.com

HUSK at hvis du booker en tid til dit dejlige kæledyr, kan du være heldig at få en lille julegave med hjem hele december måned 🤶🎅

facebook.com

Har du hørt om Nalacare? Det er en gruppe af mennesker, der på frivillig basis sørger for at vores hundeskove er lidt bedre at besøge. Vi på klinikken har lige sponsoreret dem med lidt penge og du kan også være med til at støtte dem. Se deres hjemmeside herunder. - og se så, om du og din firbenede makker ikke kan nå en ekstra tur i hundeskoven inden det bliver mørkt :)

facebook.com

Quiz

NEAR Hedensted Dyreklinik /Dyrlægegruppen Hedensted I/S