Top Local Places

Accom Entreprise

Lundagervej 4, Hedensted, Denmark
Local business

Description

ad

Entreprenørfirmaet udfører alle former for nybygning, tilbygning, ombygning samt renoveringsopgaver. Store som små opgaver til aftalt tid og pris – og primært i hoved- og totalentrepriser.  ACCOM-entreprise ejes af Ib Cramer og Flemming Wulf, som i fællesskab etablerede deres entreprenørvirksomhed den 1. april 2013. Den 1. juli trådte duoens mangeårige samarbejdspartner Kristian K. Jensen også ind i firmaet.

Domicilet ligger i Hedensted – midtvejs mellem Horsens og Vejle og i første række mod E45. Mange af virksomhedens faste samarbejdspartnere har ligeledes valgt at slå sig ned i området, hvilket giver ACCOM en bred vifte af dygtige underentreprenører at vælge imellem til de mange forskellige opgaver.

Entreprenørfirmaet udfører alle former for nybygning, tilbygning, ombygning samt renoveringsopgaver. Store som små opgaver til aftalt tid og pris – og primært i hoved- og totalentrepriser. Kvalitet, tryghed og troværdighed har været ejernes motto i mange år og det holder stadig. Alle virksomhedens medarbejdere leverer et ordentligt stykke arbejde. Hver gang. Uanset om opgaven er stor eller lille, og uanset om kunden er en lille privat eller en stor offentlig bygherre. Kommunikation fremmer som bekendt forståelsen – derfor gør ACCOM meget ud af at have en tæt dialog med bygherren i alle faser af byggeriet. Ved at tale samme kan man konstant afstemme de gensidige forventninger.


Det, der driver de tre ejere, er den grundlæggende stolthed over et veludført stykke arbejde – og glæden ved at have en tilfreds kunde.

Quiz