Top Local Places

Tom Williams International Farriers

Skolebakken 18 B, Haderslev, Denmark
Pet services

Description

ad

Din hests foretrukne beslagsmed. Professionel skoning og beskæring. Optimal hovpleje med fokus på hestens sundhed. For en sund hest går godt! Om Tom Williams
– din hests foretrukne beslagsmed

Hej, jeg hedder Tom Williams, og jeg er certificeret beslagsmed med mere end 7 års erfaring. Jeg er født og opvokset i England, men flyttede til Danmark i 2012, hvor jeg siden har arbejdet som professionel beslagsmed.

Her kan du læse mere om mig og min baggrund. Du er også altid velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger.

Certificeret beslagsmed

Beslagsmed, hestesko, smedning, tilpasning, Tom WilliamsJeg er uddannet og certificeret beslagsmed (farrier) i England – med diplom fra The Worshipful Company of Farriers (DipWCF). I både England og Danmark har jeg arbejdet med mange forskellige heste. Derigennem har jeg opnået et indgående kendskab til skoning af heste med individuelle behov og forskellige funktioner. For ikke to heste er ens.

Allerede som 17-årig begyndte jeg at arbejde med hestepleje. I en årrække dyrkede jeg desuden springning på konkurrenceplan, ligesom jeg har avlet ungheste. Jeg så senere potentiale i at blive beslagsmed og på den måde leve af at arbejde med heste.

Fokus på hestens sundhed

I mit arbejde fokuserer jeg i høj grad på hestens sundhed. En sund hest går godt og yder bedre. Gennem tiden har jeg set et utal af skader, der skyldes dårlig skoning og hovpleje. Derfor har jeg mulighed for at identificere de symptomer og årsager, som det er muligt at afhjælpe med korrekt skoning og pleje til den individuelle hest. Desuden trækker jeg på viden fra et stort netværk af kyndige hestefolk, beslagsmede, ryttere, dyrlæger m.m.


Som beslagsmed bliver jeg næppe din hests bedste ven. Den titel er retmæssigt din. Mit mål er imidlertid at blive din hests foretrukne beslagsmed. Du kan derfor altid regne med, at jeg behandler din hest med respekt og omsorg – uanset om hesten er et kæledyr, konkurrencehest på eliteplan eller noget tredje derimellem. Og når først arbejdet er gjort, er jeg sikker på, at både den og du er glade for resultatet.

CONTACT

Quiz