Top Local Places

Esrum RC Klub

Tingbakken 10, Græsted, Denmark
Sports/recreation/activities

Description

ad

Esrum RC Klub under Esrum Idrætsforening er nu en realitet. Vi er en RC klub der køre med biler i 1:10 On Road og Off Road, men også gerne mindre biler. Jeg har igennem længere tid gået med ideen om at lave en klub og finde et sted hvor vi i vintermånederne kan køre lidt med bilerne uden at stå i vand og mudder til halsen.

Jeg har set på forskellige hjemmesider og mener selv med tiden at vi kommer til at kunne matche det der findes i dag. Så derfor er Esrum RC Klub under Esrum Idrætsforening nu en realitet. Konceptet bliver at de penge der kommer ind bruges til filttæpper, hop, kegler med mere. Jeg har lidt at starte op med, måske har i noget men vigtigst af alt er at vi bare kommer i gang.

Så vi har fast Tingbakkehallen ved Esrum om onsdagen fra 19-22, med mulighed for tider i weekenden hvis ikke der er arrangementer i idrætsforeningens regi. Jeg tænker at det skal koste 40.- per gang og da sæsonen går på held omkring medio april giver det ikke nogen mening i år at lave en sæson pris, men regner med en pris på 400.- fra ca. 1-11 til 1-4 altså 5 måneder med indendørs race.

Vi køre med 1:10 On Road og Off Road biler men også gerne mindre biler end 1:10.

Stedet er:

Tingbakkehallen

Tingbakken 10 3230 Græsted.

Hvis i har spørgsmål så skriv eller ring på mobil 22 17 05 83 eller send igennem siden her. På gensyn onsdage imellem 19-22.


De bedste RC Hilsner Peter Ekman

Quiz