Top Local Places

Shell Grindsted

Vestergade 69, Grindsted, Denmark
Local business

Description

ad

Tryk "Synes godt om" og Modtag tilbud, nyheder og deltag i konkurrencer.

Åbningstider:

Mandag-torsdag: 06:00-23:00
Fredag: 06:00-24:00
Lørdag: 07:00-24:00
Søndag: 07:00-23:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vil du have en GRATIS børnebillet til legoland? Det eneste du skal gøre for at få fingrene i en billet er enten at tanke brændstof på din bil, eller købe en bilvask hos Shell. Du kan samtidig være med i lodtrækningen om 2x 2 stk. Voksenbilletter til Legoland! Kom ned i butikken og spørg hvordan! God aften til jer, vi ses!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Se lige her!! Hele denne uge har vi lækre frisksmurte sandwiches til kun 35,-. Vi ses!

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Shell Grindsted's post

Kærligheden blomstre på Shell Grindsted! Og har du, lige som de fleste andre "GLEMT ALT" om valentinsdag på søndag? Ja så kan du naturligvis komme på Shell og købe en lille ting til den du holder af! God weekend ❤️💏💓💝💕💖💓

Photos from Shell Grindsted's post
facebook.com

Timeline Photos

SE LIGE HER! Vil du gerne spare 15 øre pr. ltr. benzin og 21 øre pr.ltr. Diesel du tanker? og hvad med en gratis bilvask? Så kom ned i butikken og få en Shell Card ansøgning, udfyld den og giv den til personalet, som herefter vil sørge for at den bliver sendt afsted. Når du aflevere din udfyldte Shell Card ansøgning til personalet får du også 3 ltr. gratis sprinklervæske oveni hatten. Når du modtager dit Shell Card må du vælge en bilvask som du betaler gennem dit Shell Card, og vasken vil herefter blive trukket fra den månedlige regning. God aften!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz