Top Local Places

DLT - Professionel Lys & Lyd, siden 1986

Formervangen 17, Glostrup, Denmark
Company

Description

ad

Løsninger og produkter inden for lys, lyd og AV - primært til professionelle brugere. Besøg vores 1300m2 hus i Glostrup med butik, udstilling og showroom.  RÅDGIVNING
Siden 1986 har DLT beskæftiget sig med salg og rådgivning, indenfor lys og lyd til den professionelle branche. Det har givet os meget stor viden om teknologi, anvendelse og sammensætning, en viden som vores kunder får glæde af hver dag.

SHOWROOM
For os handler det ikke kun om at sælge produkter, men i høj grad om at forstå vores kunders udfordringer og dernæst præsentere de produkter og de løsninger, der matcher kundens behov.

Den personlige rådgivning er vigtig for os, derfor kan du i vores 300kvm store udstilling og demorum i Glostrup, høre og se et meget stort udvalg af vores produkter.

UDSTILLING OG BUTIK
Vi oplever, at det for mange har stor værdi at få mulighed for at se og høre produkter - og måske få svar på en række spørgsmål, inden der tages en beslutning om køb. Det sikrer at du får købt det rettet produkt og får mest ”value for money”. Besøg vores udstilling og butik på Formervangen 17 i Glostrup - ring gerne og aftal tid, så personale er klar.

STORT LAGER PÅ 900 KVM
Vi ønsker at være din foretrukne leverandør. Og i en branche hvor det går stærkt, er det vigtigt, at vi lagerfører rigtig mange produkter.


Samtidig lægger vi stor vægt på vores leverandørers lagerkapacitet og evne til at levere hurtigt. Så kan du som kunde hurtigst mulig kan tage dit nye udstyr i brug.

KONTAKT
Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 9:00 og kl. 17:30 for telefonisk og personlig henvendelse på vores adresse: Formervangen 17 i Glostrup.

Telefon: 36 37 00 00 - E-mail:  mail@dlt.dk

Tak fordi du besøger os på Facebook :-)

Med venlig hilsen
DLT - Professionel Lys & Lyd, siden 1986

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

DLT - Professionel lyd og lys siden 1986

Til jer der ønsker at følge på linkedin

facebook.com

Photos from DLT - Professionel Lys & Lyd, siden 1986's post

Så er der disko! 😎 Se den nye version af den klassiske 'Ufo' lyseffekt i vores demorum. http://www.dlt.dk/showtec-astro-360-xl-rgbw-8x12w

facebook.com

LED Octostrip MK2 - sæt med 8 LED rør og styring

Nyhed - Octostrip fra Showtec. Se dem i vores butik http://www.dlt.dk/led-octostrip-mk2-saet-med-8-led-ror-og-styring

facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

AFSPÆRRET En frisk medarbejder synes vi alle skulle se de seneste produkter. Det resulterede i, at et kontor blev "en lukket fest" :-) Se seneste produktlinje til brug ved kø, adgangskontrol, mv. http://www.dlt.dk/hardware-scene-truss/afspaerring-ko-kontrol

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

🎶Jingle bells 🎶 Jingle bells 🎶 🎄Vi ønsker alle en glædelig jul🎄 Må i alle få mange dejlige gaver 🎁 og en skøn juleferie 😊 Jule-hilsner fra DLT

Timeline Photos
facebook.com

Kataloger

Har du vores katalog? 750 sider med lys, lyd, truss og effekter - alt hvad branchen behøver. Se det her http://www.dlt.dk/kataloger - eller få det når du besøger os. God weekend :-)

facebook.com

Photos from DLT - Professionel Lys & Lyd, siden 1986's post

Se vores showroom! Brug for at se varerne før du køber? Så besøg vores showroom. Mange af vores højttalere kan du høre - og en stor del af lyset kan ses i aktion. Vi har også en væg med LED lamper, hvor man kan se forskellen på de forskellige. Kig ind - eller ring gerne og aftal en tid - så vi er klar til at vise dig branchens største udvalg. Go´ weekend! læs mere her http://www.dlt.dk/showroom

Photos from DLT -  Professionel Lys & Lyd, siden 1986's post
facebook.com

Showtec Led Light Bar 12 Pixel RGBW. Ordercode: 42197.

Showtec lancerer opdateret version af den populære Pixelbar 12 lampe - nu med RGBW 4-i-1 LED dioder. https://vimeo.com/174633120 I DLT webshop: http://www.dlt.dk/showtec-pixel-bar-12-rgbw-dmx-led-light God weekend :-)

facebook.com

DLT - prof. lys & lyd siden 1986

NYT WEBSITE Vi gået i luften med vores nye dlt.dk website, der indeholder en lang række forbedringer. Ny menustruktur, forbedret kundeservice, flere muligheder for loginkunder og meget mere... Vi håber du vil synes om det og bruge det. Rigtig god weekend :-) www.dlt.dk

facebook.com

Tillykke til Daells Bolighus med den store flotte reol Daells Bolighus har gennemrenoveret varehuset i Glostrup og har i den forbindelse fået fremstillet en 15x3 mtr. reol til møbler til udstillingen - og DLT har leveret LED lyset. Formålet med reolen er, at skabe fokus på en række skiftende produkter - og hvad er mere nærliggende end at skabe fokus med farvet lys :) Lyset blev programmeret af DLT i samarbejde med kunden og skifter automatisk dagen igennem i en række forskellige programmer. Til opgaven blev brugt det helt nye LED bånd på hele 29W pr. mtr. - dobbelt så kraftigt som det hidtil tilgængelige. Det hele styres 100% automatisk af en styring fra Quick DMX og starter selv hver dag. Ønsker du også en special løsning inden for belysning? Kontakt os gerne så vi kan drøfte dit projekt.

Tillykke til Daells Bolighus med den store flotte reol

Daells Bolighus har gennemrenoveret varehuset i Glostrup og har i den forbindelse fået fremstillet en 15x3 mtr. reol til møbler til udstillingen - og DLT har leveret LED lyset.

Formålet med reolen er, at skabe fokus på en række skiftende produkter - og hvad er mere nærliggende end at skabe fokus med farvet lys :)

Lyset blev programmeret af DLT i samarbejde med kunden og skifter automatisk dagen igennem i en række forskellige programmer.

Til opgaven blev brugt det helt nye LED bånd på hele 29W pr. mtr. - dobbelt så kraftigt som det hidtil tilgængelige. Det hele styres 100% automatisk af en styring fra Quick DMX og starter selv hver dag.

Ønsker du også en special løsning inden for belysning? Kontakt os gerne så vi kan drøfte dit projekt.
facebook.com

Photos from DLT - Professionel Lys & Lyd, siden 1986's post

Masser af røg - Culture Box vælger Hazebase Det københavnske spillested Culture Box, en af de førende klubber på den europæiske scene for elektronisk musik, vælger de ultra driftsikre røgmaskiner fra tyske Hazebase Foggers & Hazer. Loke Busch, daglig leder af Culture Box, udtaler: "Vi stod overfor en udskiftning af vores røgmaskiner og vi ønskede en løsning med bedre driftsikkerhed og driftsøkonomi. Hazebase var et naturligt valg efter vi havde drøftet vores behov med DLT. Vi glæder os meget til at slippe af med de fedtede overflader omkring ventilation og andre steder, som den gamle hazer var skyld i" Til klubbens store sal er valgt en 1300W Hazebase Classic, der kan køre konstant output op til 50% af ydelsen. Til "Red Box", som er kælderen på Culture Box, var der behov for en lettere konstant tåge. Valget faldt derfor på Hazebase Pro Hazer, der kontinuerligt tilføjer en fin dis/tåge hele natten igennem. Hazebase røgmaskiner kan ses i vores butik og showroom. Se produkter her: http://www.dlt.dk/haze-base-classic-1300w-industri-rogmaskine.html http://www.dlt.dk/haze-base-pro-haze-industrimaskine-i-flightcase.html Ha´ en forrygende weekend ;-) DLT

Photos from DLT -  Professionel Lys & Lyd, siden 1986's post
facebook.com

Quiz