Top Local Places

Dance Studie v/Majken Hauge

Dalbygade 40H Kolding, Kolding, Denmark
Dance Studio

Description

ad

Dance Studie tilbyder professionel danseundervisning i flere forskellige byer til børn, teen, unge og voksne begyndere som øvede.
  Dance Studie tilbyder professionel danseundervisning i 15 forskellige byer på fyn og i Jylland til børn, teen., unge og voksne begyndere som øvede.
Skolen har klasser i funk, hip hop, MGP, Ramasjang, streetdance, Break, jazz, showdance, pardans, modern dance og ballet på alle niveauer for elever fra 3 år og opefter.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

💃VIND 2 MÅNEDERS DANS💃 Nåede du ikke opstarten i september, har du nu muligheden for at springe på efter jul 🎄 Vi starter nye danse på alle hold og der er stadig plads til flere danseglade mennesker🕺 Det er så sjovt, hyggeligt, lærerigt og så sundt for krop og sjæl 😝 Her kan I se programmerne for alle byerne: http://mhdancestudie.dk/?page_id=172 Vi sætter 2 gange 2 måneders dans på spil og alle kan deltage🙌 Skriv gerne i kommentarfeltet hvem du mener har fortjent at vinde konkurrencen 😀 Vi vil selvfølgelig blive rigtig glade, hvis du vil like og dele opslaget, men det er ikke en betingelse 👍 Vinderne bliver trukket fredag d. 15. dec, hvor vi går på juleferie🎅 Konkurrencen er hverken sponsoret, administreret af eller associeret med Facebook.

facebook.com

Så er der ikke længe til vi får fint besøg!!!! Læs mere her: http://mhdancestudie.dk/?p=3135 Husk at tilmelde jer.... Vi glæder os rigtig meget :-)

facebook.com

Gang i Bakkevejens skole Bramming 6.A og 6.B🕺💃 I var ret så cool 😎 og tog udfordringen i stiv arm💪

facebook.com

Tak for denne gang Rybners Gymnasium - Grådybet, i gav den max👐💃🕺👊

facebook.com

Endnu en herlig dag med fart på, hygge og dans:-) Trætte, men gav den hele armen helt til det sidste....! Tak for en fornøjelig søndag :-)

facebook.com

Vi siger mange tak for en super dag med disse skønne unge mennesker :-) Det har været hyggeligt og udfordrende.....!

facebook.com

Tak for en herlig dag :-) Masser af udfordringer, sjov, hygge og sved på panden....!!!!! I var mega seje :-)

facebook.com

Godt igang i kolding med en udfordring for de fleste, de tager det i stiv arm og er glade😀😀😀😀

facebook.com

En lille SØD ting til mine fantastiske kollegaer😋 Håber i må nyde den med god samvittighed, hygge og nærvær med jeres familier. Tak for altid ihærdig indsats, hjælpsomhed og sidst men ikke mindst, tak fordi i hver dag giver mange mennesker en god oplevelse med hjem 💪 Lige om lidt er vi klar til den store danse weekend i Esbjerg og Kolding, vi glæder os💃🙌

facebook.com

Vi var så heldige, at få lov at åbne Linse´s Talkshow i Vejen onsdag d. 4. okt med en festlig koreografi til "This is for the ladies" - tak for det:-) Tak for kampen til pigerne, i var rigtig seje og er sikker på i fik en fed oplevelse med hjem!!!!!! Materialet er ikke i den bedste kvalitet, men skidt pyt - vi nød hvert et sekund

facebook.com

OPLEV JENNA FRA ”VILD MED DANS”!!!!!! Lad os prøve noget helt nyt….., workshop for børn i alderen 7-12 år. DEL GERNE, hvis i mener, det er en lige så god ide, som vi syn´s :-) Det er med stor fornøjelse, at jeg vil byde op til dans med Jenna fra ”vild med dans”. Jenna vil introducere jer i de seje trin fra tv showet ”Vild med dans” – IKKE SOM PAR – men som enkelt personer. Trinene vil munde ud i en lille showdans, som vi til sidst vil vise til forældrene. Der vil også være tid til nærvær og hygge med denne super glade og positive danser og alle vil få lov til at stille en masse spørgsmål om det professionelle liv i ”Vild med dans”, meget spændende :-) Så lad os starte juleferien med dans, glæde, hygge og en stor oplevelse! Workshoppen vil finde sted i: Kolding, Dalbygade 40 H, lørdag d. 16. dec fra kl. 10.30 til 12.30 Og: Esbjerg, Tømrervej 13, lørdag d. 16. dec. fra kl 14.00 til 16.00. Pris 150 kr. (inkl. julegodter) Begrænset pladser, så skynd dig :-) Tilmelding: Log in med jeres profil i Kolding http://www.mhdancestudiekolding.klub-modul.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=1&AliasPageName=default.aspx eller Esbjerg https://mhdancestudieesbjerg.klub-modul.dk/cms/TeamOverview.aspx Tryk Events/workshop med Jenna Bagge og acceptér betingelser og betal her!!!!! Mange glade hilsener fra Jenna og Majken

facebook.com

DANSEDAG!!!! For børn, teen og unge :-) Så er det igen tid til vores årlige succes ”DANSEDAG” i Esbjerg, Tømrervej 13 og Kolding, Dalbygade 40H. Lørdag d. 25. nov. for teen/unge kl. 10-16 – søndag d. 26. nov. for børn 7-10 år kl. 10-16. Alle er velkommen!!!! Forskellige instruktører vil undervise og vi vil snuse til forskellige stilarter som f.eks.: Hip hop, Jazz, Ballet, Showdance m.m. Det bliver sjovt, udfordrende og hyggeligt. Husk madpakke, drikkedunk, dansetøj og højt humør  Tilmelding på mail: majken@mhdancestudie.dk eller tlf: 40968488 Senest mandag d. 20. nov. Max 30 deltagere, så skynd dig….! Betaling 200 kr via konto overførsel reg: 5095 konto:1554695 eller kontant til din danselærer. Vi glæder os rigtig meget!!!!  Mange glade hilsner fra Majken, Dance Studie

facebook.com

Quiz