Top Local Places

Varmings Boghandel

Jørgen Pedersens Vej 14, Esbjerg, Denmark
Independent Bookstore

Description

ad

Vi er den gode "gammeldags" boglade with a twist, der ikke kun ønsker at føre Bestsellere, men også alle de gode bøger, der ikke ligger i top 100.  Vi er den gode "gammeldags" boglade with a twist, der ikke kun ønsker at føre Bestsellere, men også at være den boghandel, der tilbyder vore kunder i Esbjerg og omegn, muligheden for at finde alle de gode bøger, der ikke ligger i top 100 - PÅ HYLDEN.

Varmings Boghandel har været på banen siden 1969, hvor bogladen blev stiftet af Truels Varming og siden 2000 er boghandlen videreført af Asger Varming.

Kort sagt vil vi gerne formidle bogens fantastiske verden. Hvis bogen er i Esbjerg, er der en god sandsynlighed for, at den findes hos os i Varmings boghandel.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

HUSK - Det store bogudsalg er startet idag - mange fede og billige titler.

facebook.com

DET STORE BOGUDSALG 2018 starter i VB onsdag d. 31. januar kl. 8.00 Tjek gerne kataloget her https://www.boghandleren.dk/bogudsalg

facebook.com

facebook.com

https://www.boghandleren.dk/konkurrence-i-januar

facebook.com

Så kan vi igen byde på den superfede EFB bog - For klubben, for byen. Kr. bare 149,95 i VB Hvorfor holder vi fast i vores klub, selv om vi flytter hundredvis af kilometer væk? Hvordan genfinder klubben folkets kærlighed, hvis tilliden er væk? Og hvordan kan det være vigtigere for en forretning at gøre reklame end at tjene penge? I For klubben, for byen følger vi spillere, trænere, ledelse og fans i provinsklubben Esbjerg fB i foråret 2017, hvor klubben kæmper mod den nedrykning, der vil koste dyrt – både i regnskabet og i forholdet til de hårdt prøvede fans – samtidig med at den forsøger at genopfinde sig selv. For klubben, for byen handler om Esbjerg fB, men den kunne lige så godt handle om enhver anden dansk provinsklub og de forudsætninger, de eksisterer under. Det er en historie om klubbens rolle i lokalsamfundet og de mennesker, der udgør det samfund. En historie om lokal stolthed, om provinsen, om forankring og identificering med sin hjemby, om globalisering, og om hvordan en by afspejler sig i og påvirkes af dens mest berømte organisation. Anders Dehn er journalist og har siden 2013 været ansat på Tipsbladets print- og onlineudgivelser, hvor han skriver om fodbold og sportens plads i samfundet. Han er opvokset i Esbjerg og så sin første kamp på stadion som niårig.

facebook.com

Flot salg af gavekortet Vi er Esbjerg her hos VB - ser MEGET frem til den flotte bog.

facebook.com

Det er atter blevet tid til at fyre op under pejsen og en lille uskyldig VB bogquiz - sæt jer til rette, genkend billederne af disse 15 meget kendte forfattere i en ikke altid helt genkendelig indpakning.... men quizzen er (nok) nemmere, end den sædvanligvis er :) En enkelt lille drillenisse har vist været indover, men det skal ikke tages (alt for) højtideligt :) Send os svarene på housevarming@bogpost.dk senest 21 dec. og der vil være en lille personlig julegave fra VB på kr. 500,- til brug i forretningen. GOD FORNØJELSE

facebook.com

Årets mandelgave - total grineren. Camille Clouds brevkasse, kr. 129,95 i VB Er du en rasende 65-årig mand med udstående øjne, der vil have lov til at råbe fede kælling til fede kællinger? Er du en tavs og skeptisk 12-årig pige, der nægter at tale med voksne? En storrygende og dehydreret 45-årig kvinde på den yderste venstrefløj? En 87-årig kvinde, der ikke har råd til din egen begravelse? En panikslagen dramatiker, der har bidt fingrene af sig selv. Er du nisse? Ufødt? Slagtesvin? Midt i en aggressiv debat om istidens slutning? Er du faret vild i Sverige, i livet, i mørket uden at kunne finde kontakten, sulten, på randen af sammenbrud, fattig, til grin og tørret i det moderne Danmark? Så spørg Camille Cloud – hun har svar på alt, hun er tidens svar og tidens lyd, for hun har succes og har tænkt på alt, før hun blev født.

facebook.com

På lager i VB igen på lørdag - skynd jer om julegave !! Ander Dehn, For klubben - for byen. Kr. 199,95 Hvorfor holder vi fast i vores klub, selv om vi flytter hundredvis af kilometer væk? Hvordan genfinder klubben folkets kærlighed, hvis tilliden er væk? Og hvordan kan det være vigtigere for en forretning at gøre reklame end at tjene penge? I For klubben, for byen følger vi spillere, trænere, ledelse og fans i provinsklubben Esbjerg fB i foråret 2017, hvor klubben kæmper mod den nedrykning, der vil koste dyrt – både i regnskabet og i forholdet til de hårdt prøvede fans – samtidig med at den forsøger at genopfinde sig selv. For klubben, for byen handler om Esbjerg fB, men den kunne lige så godt handle om enhver anden dansk provinsklub og de forudsætninger, de eksisterer under. Det er en historie om klubbens rolle i lokalsamfundet og de mennesker, der udgør det samfund. En historie om lokal stolthed, om provinsen, om forankring og identificering med sin hjemby, om globalisering, og om hvordan en by afspejler sig i og påvirkes af dens mest berømte organisation. Anders Dehn er journalist og har siden 2013 været ansat på Tipsbladets print- og onlineudgivelser, hvor han skriver om fodbold og sportens plads i samfundet. Han er opvokset i Esbjerg og så sin første kamp på stadion som niårig.

facebook.com

Idag får vi besøg af Jesper Wung-Sung, forfatteren til ''En anden gren'', hvor han kommer og signerer bøger fra kl. 16.30 til kl. 17.00. Pris: kr. 249,95 (vejl. kr 299,95) Om bogen: Jesper Wung Sung skriver for første gang om sine oldeforældre i romanform. En anden gren er en kærlighedshistorie, en fortælling om at brænde sine broer og følge et andet menneske, en anden vej. I 1902 åbner Tivoli dørene for en eksotisk og spektakulær udstilling. Blandt parkens forlystelser kan man opleve ægte kinesere. De er kommet direkte fra Canton, Shanghai og Hong Kong. Man kan se dem arbejde, tilberede mad og underholde, og i programmet står der, at det er ”aldeles forbavsende og grænser til det utrolige, hvad en Kineser kan udholde af legemlige Pinsler”. Blandt kineserne er San Wung Sung. Blandt gæsterne Ingeborg Danielsen. San og Ingeborg vækker skandale. Kvinder, der omgås kinesere, er halvkvinder. Det kan Ingeborg læse i avisen, det får hun at vide af sine nærmeste. Men Ingeborg er Ingeborg, og det er på grænsen til det utrolige, hvad hun kan udholde for den mand, hun har forelsket sig i, ordløst og intenst.

facebook.com

Nu på onsdag d. 6 december har vi besøg af Jesper Wung-Sung, forfatteren til ''En anden gren'', hvor han kommer og signerer bøger fra kl. 16.30 til kl. 17.00. Pris: kr. 249,95 (vejl. kr 299,95) Om bogen: Jesper Wung Sung skriver for første gang om sine oldeforældre i romanform. En anden gren er en kærlighedshistorie, en fortælling om at brænde sine broer og følge et andet menneske, en anden vej. I 1902 åbner Tivoli dørene for en eksotisk og spektakulær udstilling. Blandt parkens forlystelser kan man opleve ægte kinesere. De er kommet direkte fra Canton, Shanghai og Hong Kong. Man kan se dem arbejde, tilberede mad og underholde, og i programmet står der, at det er ”aldeles forbavsende og grænser til det utrolige, hvad en Kineser kan udholde af legemlige Pinsler”. Blandt kineserne er San Wung Sung. Blandt gæsterne Ingeborg Danielsen. San og Ingeborg vækker skandale. Kvinder, der omgås kinesere, er halvkvinder. Det kan Ingeborg læse i avisen, det får hun at vide af sine nærmeste. Men Ingeborg er Ingeborg, og det er på grænsen til det utrolige, hvad hun kan udholde for den mand, hun har forelsket sig i, ordløst og intenst.

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Varmings Boghandel