Top Local Places

Sevags Opaaaa Is

Skæring Strandvej 3, Egå, Denmark
Restaurant

Description

ad

Sevags Opaaaa Is, ægte hjemmelavet italiensk is og Byens bedste kaffe... I samarbejde med Okkels Is og Mocca House.
Opaaaaa Sevags Opaaaa is i samarbejde med Okkels har specialiseret sig i hjemmelavet is efter original italiensk opskrift.
Råvarerne importeres fra italien, som er kendetegnende for verdens bedste is. Isen fremstiller vi selv fra egen ismaskine, hvor mælkeisen bliver opvarmet og pasteuriseret til 75 grader, således den er ren, uden klumper og 100% bakteriefri.

Herefter hældes den direkte ned i frostcylinderen, inden den kommer ud som dejlig cremet is - lige til at servere.

Vi fremstiller isen på økologisk letmælk, yoghurt eller vand og har derfor et meget lavt fedtindhold og bruger naturligvis kun de bedste og mest udsøgte råvarer. Som kunde kan du roligt stille krav til vores is, vi gør det samme over for vores leverandører. F. eks. er vores pistacie is lavet på 100% ristede pistacienødder fra Sicilien og naturligvis uden farvestoffer og det samme gælder for vores populære banan is, som er fremstillet af masser af modne bananer og isen er derfor ikke gul - for bananer er jo ikke gule (medmindre man spiser skrælden)!!! Vi er dog ikke mere hellige end, at vi engang i mellem laver en sjov bubble gum is eller lign. hvor der er tilsat farvestoffer

Mælkeisen har et fedtindhold på ca 5% mens sorbetisen har en fedtprocent på under 1% - dvs. langt under hvad fx soft ice, gammeldaws og meget industri is indeholder .


Til frugtisen bruges masser af frugter, således den ægte smag kommer frem, dvs. minimal brug af farvestoffer og konserveringsmidler. Isen er altid frisklavet og som regel aldrig mere end en dag gammel, idet italiensk is SKAL serveres helt frisk og i sommeren kører ismaskinen non-stop.
Så du er altid sikker på at isen er 100% frisk hos Sevags Opaaaa Is

Vi serverer også lækre iskaffer, f.eks. After Eight is overhældet med italiensk kaffe og flødeskum på toppen eller milkshakes, hvor du selv vælger 2 kugler som bliver blendet med frisk økologisk letmælk - en friskere milkshake fås ikke!!
Skal I holde fest, konfirmation, fødselsdag, grillaften eller en god hyggeaften med alle vennerne, så kom ind og få et godt tilbud på forskellige isvarianter eller en velsmagende islagkage til en uforglemmelig aften.

Du kan også leje vores isvogn til en særlig lejlighed

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Smag På Byen Aarhus

facebook.com

Smag På Byen Aarhus

facebook.com

Quiz