Top Local Places

Stutteri Nr. Hytten

Hyttenvej 17, Dybvad, Denmark
Sports & Recreation

Description

ad

Stutteri med avl og salg af islandske heste

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så blev skønne Duna solgt til ny sød ejer - et fantastisk match🌟😍

Så blev skønne Duna solgt til ny sød ejer -  et fantastisk match🌟😍
facebook.com

Photos from Stutteri Nr. Hytten's post

SOLGT! 🌟Duna fra Nr. Hytten til salg🌟 DK2011200430 Duna er en VIRKELIG charmerende hest - der går lige i hjertet😍 - Alle elsker Duna🌟 Hun har det mest positive sind, man kan tænke sig. Hun er ukompliceret på alle måder, kan sin grunddressur og har flotte bevægelser. Duna er 5 gænger - pas ikke trænet. 🌟Tølt med flot løft 🌟Trav med flot stræk og svæv 🌟Galoppen er fremadgribende 🌟Skridt med godt overtræd Duna har fået et flot broget hingsteføl for 4 år siden. Duna kan rides både alene og i flok og er nem at have med i byen - kan rides af de fleste. Duna vil egne sig til stævnebanerne eller som luksus skovturshest. Vilje: middel/over middel. Hun er efter kårede forældre: Mor: Hind fra Langtved Far: Erfingi fra Grafarkoti Kun seriøse henvendelser Video i kommentarfeltet.

Photos from Stutteri Nr. Hytten's post
facebook.com

🌟Duna snart til salg🌟 Måske DK’s fedeste ridehest🤩 Blakbroget efter kårede forældre🤩

🌟Duna snart til salg🌟 
Måske DK’s fedeste ridehest🤩 
Blakbroget efter kårede forældre🤩
facebook.com

Så blev smukke Vega solgt til en ny sød ejer🌟 Tillykke med en skøn hest🌟 Vega får det rigtig godt🤗

Så blev smukke Vega solgt til en ny sød ejer🌟 Tillykke med en skøn hest🌟 Vega får det rigtig godt🤗
facebook.com

Smukke Vega fra Nr. Hytten til salg🌟 - Efter kårede forældre🌟

Smukke Vega fra Nr. Hytten til salg🌟 - Efter kårede forældre🌟
facebook.com

🌟SOLGT🌟 Gudesmuk vallak på 4 år - 140cm. Vinur fra Nr. Hytten DK2015100455 er en gudesmuk vallak - der vækker opsigt. Han er velproportioneret og meget velrejst med flot hals og kæmpe hårpragt. Vinur er efter kårede forældre. Far: Ás fra Lærkegården Hans mor avler virkelig gode heste med stort potentiale. Vinur er håndteret let og er sød og rar. Han er klar til tilridning. Så vil du gerne vække opsigt, så er det Vinur, du skal ride på.

🌟SOLGT🌟
Gudesmuk vallak på 4 år - 140cm.

Vinur fra Nr. Hytten DK2015100455 er en gudesmuk vallak - der vækker opsigt.

Han er velproportioneret og meget velrejst med flot hals og kæmpe hårpragt.

Vinur er efter kårede forældre.
Far: Ás fra Lærkegården 

Hans mor avler virkelig gode heste med stort potentiale.

Vinur er håndteret let og er sød og rar. Han er klar til tilridning.

Så vil du gerne vække opsigt, så er det Vinur, du skal ride på.
facebook.com

Photos from Stutteri Nr. Hytten's post

SOLGT! Spændende hoppe på 4 år til salg Vega fra Nr. Hytten DK2015200200 er en virkelig spændende 5 gænger hoppe med stort potentiale - 138cm - vokser endnu. Utrolig velrejst og med gangarter over middel. Hun viser både tølt og trav på marken. Vega er håndteret let og er rigtig sød og nysgerrig. Hun er klar til tilridning. Vega er efter kårede forældre og halvsøster til Himna fra Nr. Hytten (samme mor). Himna er kåret med 7.97 som 4 gænger og har haft en fantastisk stævne karriere bl.a. DK og NM Mester i GDT. Vega er efter Kramsi frá Blesastöðum 1A med flere kårede afkom. Billederne med rytter er Himna fra Nr. Hytten. Kun seriøse henvendelser.

Photos from Stutteri Nr. Hytten's post
facebook.com

Så har smukke Matti fået ny sød ejer og skal fortsætte sit liv på det skønneste sted ved Kandestederne😍 Vi ønsker stort tillykke med dejlige Matti😍🦄

Så har smukke Matti fået ny sød ejer og skal fortsætte sit liv på det skønneste sted ved Kandestederne😍 Vi ønsker stort tillykke med dejlige Matti😍🦄
facebook.com

SOLGT!!! Skøn og smuk vallak på 7 år sælges! Matti fra Nr. Hytten DK2011100414 - Velrejst og smuk med flot udstråling 140+ cm og flot dobbeltman. Matti har det sødeste sind og er nem på alle måder, han har middel vilje, 4 flotte meget behagelige adskilte gangarter, kan rides alene og i flok. Han har deltaget på rideture i store flokke, hvor han bare er en stjerne. Man falder let pladask for hans smukke ydre og milde sind. Matti udvikler sig rigtig hurtigt, er meget lærenem, og ønsker du at forme din hest, er her muligheden for det skønneste venskab. Prisen stiger i takt med træning.

SOLGT!!!
Skøn og smuk vallak på 7 år sælges!
Matti fra Nr. Hytten DK2011100414 - Velrejst og smuk med flot udstråling 140+ cm og flot dobbeltman. Matti har det sødeste sind og er nem på alle måder, han har middel vilje, 4 flotte meget behagelige adskilte gangarter, kan rides alene og i flok. Han har deltaget på rideture i store flokke, hvor han bare er en stjerne. Man falder let pladask for hans smukke ydre og milde sind. Matti udvikler sig rigtig hurtigt, er meget lærenem, og ønsker du at forme din hest, er her muligheden for det skønneste venskab. 
Prisen stiger i takt med træning.
facebook.com

Gudesmuk vallak med lækker udstråling efter kårede forældre 20.000 kr. Dybvad, Nordjylland, Denmark Vinur fra Nr. Hytten DK2015100455 Vinur er en virkelig smuk og meget velrejst vallak efter kårede forældre. Han har en kæmpe hårpragt - en rigtig charmetrold - meget nysgerrig og kontaktsøgende.

facebook.com

5 års fin og sød hoppe sælges Dybvad, Nordjylland, Denmark 19.000 kr. Emanon DK2013100144 er en rigtig køn og meget sød hoppe på 5 år. Hun er klar til tilridning. Emanon er efter en rigtig god tølthoppe og den sødeste hingst Kjarval fra Lindegården. Emanon er 137cm. Hun er passet med smed, ormekur og vacc. Billeder og video af hendes mor haves. Kontakt 23307756

facebook.com

5 års hoppe efter kårede forældre sælges Eyja DK2013200172 er en spændende hoppe efter kåret forældre. Eyja er klar til tilridning. Hun viser både tølt og trav på marken. Hun er tillidsfuld og sød i al omgang. Hun er smuk og velrejst. Eyja er 138cm. Passet med alt. Flere afkom efter samme mor kan ses. Pris 22.000,- Kontakt 23307756

facebook.com

Quiz